UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNAN AKÇIL’DAN HÜLYA AÇIKGÖZ’E OLAY GÖNDERME!..BALDIZI TUTMADI!

Popçu Sinan Akçıl, yıllar önce ilişki yaşadığı meslektaşı Hadise ve kardeşlerine gönderme yaptı.

SİNAN AKÇIL’DAN HÜLYA AÇIKGÖZ’E OLAY GÖNDERME!..BALDIZI TUTMADI!

Wowwo’nun reklam yüzü olan Sinan Akçıl,  “Al Arabanı Git” sloganı ve sempatik reklam filmiyle büyük beğeni kazandı!.. Markanın tanıtımda gazetecilerin karşısına çıkan şarkıcı, Otilla'dan ayrılma sebebini "Ona, eklediği kadar zaman ayıramadım, tek sorun bu. Kendisi benim Türkiye sınırları dışındaki en sevdiğim kişi olarak kalacak" sözleriyle açıkladı.

 “Otilia ile aşkınız, diğer ilişkileriniz gibi olaylı bitmedi. Avrupalı olduğu için mi?” sorusuna Akçıl, “Eski sevgililerim arasında da Avrupalı vardı. Buradaki en büyük avantajım, baldızlarımın olmaması” cevabını verdi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Akçıl, "Ayrılıklarınız kanlı-bıçaklı bitiyordu. Avrupalı olunca mı böyle oluyor?" sorusu karşısında Hadise'ye şu sözlerle taş attı:

"Hayır, onların içerisinde de Avrupalı vardı. Tabii buradaki en büyük avantajımız baldızlarımın olmaması. Kaderimde yazan ne ise o olacak"

Sinan Akçıl, Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'ün Otilia'yı "Dikkatli ol" diye uyarmasına "Onu kaale almıyorum" şeklinde karşılık vermişti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERwowwo  sinan akçıl