UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KORKUNÇ OLAY! BAKKALA GİTTİ, 5 DAKİKA SONRA ELİ AYAĞI TERS GELDİ

Edirne’de 8 yaşındaki zihinsel engelli C. K.’yı annesi bakkala gönderdi. Oğlu eve döndüğünde eli ayağı ters dönmüş bir şekilde göre şok yaşadı.

KORKUNÇ OLAY! BAKKALA GİTTİ, 5 DAKİKA SONRA ELİ AYAĞI TERS GELDİ

Edirne’nin Keşan ilçesi Yenimescit Mahallesi Gedik Sokak’ta dün sabah meydana geldi.

“’BAKKALA GİDECEĞİM` DEDİ. 5 DAKİKA SONRA ELİ AYAĞI TERS GELDİ”

8 yaşındaki bir çocuk annesine bakkala gideceğim dedi.

Küçük çocuk eve döndüğünde ailesi şok yaşadı.

Çocuğun annesi Kezban K. çocuğa uyuşturucu maddenin mahallede bir çocuk tarafından verildiğini ileri sürdü.

Olay anını anlatan anne Kezban K, "Benim çocuğum zaten kalp hastası, zihinsel özürlülüğü var. Olayın olduğu zaman evdeydi ‘Bakkala gideceğim’ dedi. Ben de evde bebeğimi emziriyordum.

O gitti bakkala beş dakika sonra eli ayağı ters geldi. Bir çocuk onu almış yanına. Oğluma bonzai içirmiş, bir de bana eve getirdi onu. Bana dedi ki ‘Abla çocuğun bonzai içti.’ Dedim ‘Sen çocuğa nasıl bonzai verirsin’ Zaten ona vurdum. Sonra ambulans çağırdık, ambulans geldi" dedi.

Acılı anne olayla ilgili sitemini getirirken, "Yazık günah değil mi? Kaç kişi öldü Keşan`da bonzaiden? İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? Bir liraya satıyorlar sokaklarda bonzaiyi. Zaten eşim cezaevinde. Edirne Kapalı Cezaevinde yatıyor. 4 tane çocuğum var, üç okula gidiyor bir tek dün yollamadım çocuğu okula. O da bu olay geldi başımıza. En büyük çocuğum spastik özürlü bu desen zihinsel kalp ameliyatı oldu" ifadelerini kaydetti.

Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nedim Samancı, konuyla ilgili bilgi vererek, "Dün Keşan`da 8 yaşında Haziran 2010 doğumlu bir hasta için arandık. Hastanın sentetik uyuşturucu olarak sınıflandırılan bonzai benzeri bir madde verildiği, Keşan Devlet Hastanesinin acil biriminde ilk müdahalesini yapıldığı, hastanın şuur kaybı olmadığı fakat yoğun bakım ünitesi olan birimde bir süre takip edilmesi gerektiği belirtildi.

8 yaşındaki C.C.K’nin yarın Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Eğitim ve Araştırıma Hastanesinden taburcu olması bekleniliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbonzai