UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SON DAKİKA!.. BİRCAN İPEK VE ŞENOL İPEK BOŞANDI!..

Bircan İpek ve Şenol İpek’ten şoke eden karar. İkili 5 yıldır süren evliliğini bitirme kararı aldı. Sosyal medya hesaplarından paylaştıkları video ile olayı duyuran Bircan İpek ve Şenol İpek “medeni bir şekilde” ayrıldıklarını söyledi!

SON DAKİKA!.. BİRCAN İPEK VE ŞENOL İPEK BOŞANDI!..

Bircan İpek  Instagram hesabından bir video paylaşıp altına şu notu düştü: 'DİKKATİNİZE... 5 yıldır devam eden evliliğimizi bugün itibari ile medeni bir şekilde bitirmiş bulunuyoruz.. Biz birbini asla kırmadan üzmeden helalleşerek yollarımızı ayırdık.. ŞENOL İPEK kalbi tertemiz bir adamdır yaşadığım sürece hep bunu söyliycem ..Bana yaşattığın herşey için çok teşekkür ederim.. Allah her ikimizinde yollarını açık etsin.' yazdı ve paylaşımlarını yoruma kapattı.

 

Şenol İpek ise ayfasından  “DİKKATİNİZE... 5 YILDIR DEVAM EDEN EVLİLİĞİMİZİ BU GÜN İTİBARİ İLE MEDENI BİR ŞEKİLDE BİTİRMİŞ BULUNUYORUZ. BİZ BİR BİRİMİZİ ASLA KIRMADAN ÜZMEDEN HELÂLLEŞEREK YOLLARIMIZI AYIRDIK. BİRCAN BALİ HER ZAMAN DEĞERLİM OLARAK KALACAKTIR BANA YAŞATTIĞI TÜM MUTLULUKLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAH YOLLARIMIZI AÇIK ETSİN. SAYGILARIMIZLA TÜM DOSTLARA SEVENLERİMİZE VE DEĞERLİ BASIN MENSUPLARINA DUYURULUR. “

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenol ipek