UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GİZEM KARACA, "UYUŞTURUCU DAVASI" HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU!..

Gizem Karaca, “Uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Günlerdir konuşulan ve ne olacağı merak konusu olan bu dava hakkında, Karaca’nın avukatı geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmıştı. Gizem Karaca da sessizliğini bozdu ve dava hakkında ilk kez konuştu.

GİZEM KARACA, "UYUŞTURUCU DAVASI" HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU!..

Gizem Karaca, önceki akşam Türk havacılık tarihinin en önemli isimlerinden Vecihi Hürkuş'un hayatını konu edinen "Hürkuş: Göklerdeki Kahraman" filminin galasında görüntülendi.

Başrol oyuncularından olan Gizem Karaca, aralarında Çağatay Ulusoy'un da bulunduğu uyuşturucu davasında 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Konu hakkında gelen sorulara oldukça sakin bir tavırla yanıt veren Karaca, süreçle ilgili şu sözleri söyledi:

“Beş sene önce olmuş bir durum. Tekrar gündeme geldiği için de bu kadar fazla konuşulması normal. Konu şu an yargıda ve avukatım gerekli açıklamalar yaptı. Onun dışında bir şey söylemem benim için zararlı olur. Avukatımın sözleri üzerine söyleyecek bir şey yok…”

Mahkeme kararı kesinleşirse 1 yıl 9 ay hüküm giyecek Gizem Karaca'nın savunmasında "Çağatay uyuşturucu kullanır" ifadelerini kullanması dikkat çekmişti…

Bu sözlerin hatırlatılması üzerine ise Karaca, sessiz kalmayı tercih etti.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgizem karaca  çağatay ulusoy