UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEDA SAYAN'IN YEĞENİ EDA GÖK ALBAYRAK'A İHANET ŞOKU!..

Esra Erol'un stüdyo şefliğini yapan ve aynı zamanda Seda Sayan'ın yeğeni olan Eda Gök Albayrak, 7 yıldır evli olduğu eşi Emrah Albayrak'tan tek celsede boşandı.

SEDA SAYAN'IN YEĞENİ EDA GÖK ALBAYRAK'A İHANET ŞOKU!..

Esra Erol'da programında stüdyo şefi olan Eda Gök Albayrak, yine Esra Erol'un Orkestra Şefliğini yapan eşi Emrah Albayrak tarafından ihanete uğradı. Eda Gök Albayrak kendisini en yakın arkadaşı , evli ve iki çocuk annesi Burcu Sinem Ünsal ile aldattığı eşinden bugün tek celsede boşandı.

Eda Gök Albayrak ve Emrah Albayrak çiftinin Arya adında bir kızı var.

İŞTE EDA GÖK ALBAYRAK'IN AÇIKLAMASI:

'Eşim Emrah Albayrak ile 7 yıldır devam eden evliliğimize, aile birliğimize maalesef bugün üçüncü kişi sebebiyle sonladırmış bulunmaktayız.

Doktor Murat Ünsal ile evli ve iki çocuk annesi olan Burcu Sinem Ünsal hem çok yakın arkadaşım hem de ailecek görüştüğümüz biridir.

Beraber tatile çıktığımız, hatta evimde çoğu kez ağırladığım bu kişi ve Emrah Albayrak tarafından ihanete uğramak kadınlık gururumu fazlasıyla inciltmiştir.

Uzun süredir devam eden bu ihanet yuvamın yıkılmasına ve kadınlık gururumun ayaklar altına alınmasına sebep olmuştur.

Bu nedenle kendisi de evli ve iki çocuk sahibi olan Burcu Sinem Ünsal ile ilgili zinadan kaynaklanan tazminat davası ile ilgili yasal sürecini de avukatım Özlem Hatice Bakıcı takip edecektir.

Ahlakımın, aile terbiyemin, aklımın almadığı bu olay sebebiyle yuvamın yıkılması beni derinden etkiledi.

İsterdim ki sevgiyle emekle fedakarlıkla 7 yıldır büyüttüğüm aile birliğim devam etsin.

Bu mübarek günlerde herkese hayırlı eş, hayırlı arkadaş, hayırlı evlilikler dilerim. Yanımda olan tüm dostlarıma, aileme teşekkür ederim.'

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERESRA EROL  EDA GÖK ALNBAYRAK