UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERAKLA BEKLENEN “JOHN WICK 3”ÜN OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU!..

Keanu Reeves’in başrolde yer aldığı John Wick serisinin üçüncü filminin kadrosuna yeni yüzler dahil oldu.

MERAKLA BEKLENEN “JOHN WICK 3”ÜN OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU!..

Merakla beklenen John Wick 3 filminde Oscar Ödüllü oyuncu Halle Berry, Keanu Reeves ile rol almaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu Sofia karakteri ile seyirci karşısına çıkacak.

Serinin bu filminde oyuncu kadrosuna yeni katılan isimler arasında Anjelica Huston (The Royal Tenenbaums), Asia Kate Dillon (Orange is the New Black), Mark Dacascos (Brotherhood of the Wolf) ve Jason Mantzoukas (The League) yer alıyor.

Devam filminde Ian McShane, Common, Laurence Fishburne, Lance Reddick ve Ruby Rose yeniden rol alacak. The Wolverine filmiyle tanınan Hiroyuki Sanada filmin kötü karakterine hayat verecek.

Ayrıca The Raid filmiyle bilinen Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman ile Man of Thai Chi filminde rol almış ünlü dövüş sanatları ustası Tiger Hu Chen, John Wick'in karşısına çıkacaklar.

Huston, Direktör lakaplı karakteri oynarken, Dillon Yüksek Şura’da yargıcı; Dacascos, Sıfır olarak bilinen bir suikastçiyi ve Mantzoukas da Tik Tak'ı canlandırıyor.

Filmde John Wick, iki sebepten dolayı kaçaktır. 14 milyon dolarlık açık bir kontrat yüzünden herkes peşinde ve Continental Hotel sınırları içinde Yüksek Şura üyesi ve açık kontratı açan kişiyi öldürür. Bu koşullar altında John çoktan infaz edilmelidir. Fakat Continental’in yöneticisi Winston ona kaçıp kaybolması için bir saat zaman verir. Continental üyeliği kaldırılır. Her türlü hizmeti alması yasaklanır. Diğer üyelerle iletişimi kesilir.

John, New York’tan çıkmak ve hayatta kalmak için hizmet sektörünü kullanacak, bunları yaparken de dövüşüp öldürerek yoluna devam edecektir.

Derek Kolstad yazıp Chad Stahelski’nin yönettiği John Wick: Chapter 3, 17 Mayıs 2019’da vizyona girecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERJOHN WİCK