UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞENOL GÜNEŞ AÇIKLADI!.. TALISCA HANGİ TAKIMA GİDİYOR?

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Talisca, son oynanan Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamada Beşiktaş'a veda etti. Şenol Güneş, Brezilyalı futbolcunun Premier Lig'e gideceğini açıkladı.

ŞENOL GÜNEŞ AÇIKLADI!.. TALISCA HANGİ TAKIMA GİDİYOR?

Beşiktaş'ın Portekiz'in Benfica Kulübünden iki sezonluğuna kiraladığı Brezilyalı Anderson Talisca, siyah-beyazlı takımda devam etmeyeceğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında Demir Grup Sivasspor'u 5-1 yendikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan 24 yaşındaki futbolcu, "Çok güzel iki sene geçirdim. Bu iki sene içinde çok büyük gelişme kaydettim. Bunda kulüp çalışanları, teknik heyet, futbolcu arkadaşlarım ve taraftarların rolü çok büyük. Bana belli bir rahatlık ve konfor sağladılar. Mutlu bir aile ortamı oluşturdular ve bana bunu hissettirdiler." diye konuştu.

Siyah-beyazlı takımdan başı dik bir şekilde ayrıldığını aktaran Talisca, "Çok mutlu iki sezon geçirdim. Buradan başım dik bir şekilde ayrılıyorum. Menajerlerimle de konuştum. İki sezonda takım olarak iyi işler yaptık. İlk sezonumda şampiyon olduk. Beşiktaş formasıyla şampiyon olmanın verdiği gururla buradan ayrılıyorum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivasspor maçının ardından Anderson Talisca'nın transferi ile ilgili soruları yanıtladı. Kulüp adı vermeyen Şenol Güneş, Premier Lig'i işaret etti. Güneş, “Talisca devre arasında gitmişti. Hangi takıma transfer olduğunu söyleyemem. Cenk’e rakip olabilir” dedi. Wolverhampton’a gidip gitmediği sorulan Güneş, bu soruya ise “Bu kadar altları düşünmeyin, daha üstteki takımları düşünün” yanıtını verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbeşiktaş  talisca  şenol güneş