UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MURAT DALKILIÇ VE HANDE ERÇEL'İN AŞKINA "REKLAM" YAĞIYOR!..

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç, firmaların gözdesi oldu. Ünlü çifti aynı reklamda buluşturmak isteyen tekstil firması, ikiliye 500’er bin lira önerdi.

MURAT DALKILIÇ VE HANDE ERÇEL'İN AŞKINA "REKLAM" YAĞIYOR!..

İki yıllık eşi Merve Boluğur'dan boşandıktan birkaç ay sonra güzel oyuncuyla aşk yaşamaya başlayan Murat Dalkılıç, yönetmenliğini yaptığı “Ustalar Alemi” filminde sevgilisini oynatmaktan son anda vazgeçmişti.

Bu tavrıyla "Aşklarıyla reklam yapıyorlar" dedikodularının önünü kesmek isteyen popçu, kendisine gelen bir teklifle ise yelkenleri suya indirdi.

Daha önce de reklamlarda boy gösteren 34 yaşındaki şarkıcıya, Hande Erçel'le aynı reklamda boy göstermesi için teklif gitti.

24 yaşındaki oyuncu, kendisine de gelen bu teklife sıcak bakarken Dalkılıç'ın halen teklifi düşünme aşamasında olduğu öğrenildi.

Hande Erçel'le aşkının 'reklam malzemesi' olarak değerlendirilmesini istemeyen Dalkılıç, ünlü bir tekstil firmasının yaptığı teklifle ilgili Ramazan Bayramı'ndan sonra kesin kararını verecek.

Özelikle gençler arasında gözde olan ikiliyi aynı reklamda buluşturmak isteyen firmanın, Hande Erçel ile Murat Dalkılıç'a 500'er bin liralık teklif görüştüğü öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMURAT DALKILIÇ  HANDE ERÇEL