UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KUDÜS ZİRVESİ’NDE KONUŞMA YAPTI!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasının ardından Gazze'de yaşanan olaylarda İsrail askerlerinin 62 Filistinliyi öldürülmesiyle ilgili olarak on binlerce kişi bugün İstanbul Yenikapı'da bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan buradaki konuşmasında, 'Kudüs sadece bir şehir değildir. Kudüs bir semboldür. Bir imtihandır. İslam Dünyası Kudüs imtihanı konusunda sınıfta kalmıştır. Sadece İslam Dünyası değil tüm insanlıkta Kudüs imtihanında sınıfta kalmıştır.' dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KUDÜS ZİRVESİ’NDE KONUŞMA YAPTI!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"İSLAM DÜNYASI KUDÜS İMTİHANINDA SINIFTA KALMIŞTIR"

"İnançlarını ve vatanlarını savunurken hunharca katledilen şehitlerime Rabbim'den rahmet diliyorum. Biz Kıblemizi koruyamazsak son kıblemizin geleceğine bakamayız. Kudüs sadece bir şehir değildir. Kudüs bir semboldür. Bir imtihandır. İslam Dünyası Kudüs imtihanı konusunda sınıfta kalmıştır. Sadece İslam Dünyası değil tüm insanlıkta Kudüs imtihanında sınıfta kalmıştır.

"ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM"

Osmanlı Devleti, 4 asır boyunca Kudüs'ü barış ve esenlik içinde yönetmişti. 1. Dünya Savaşı sonrasında Osmanlı şehri terk etmek zorunda kaldı. O günden beri Kudüs gün yüzü görmedi. BM'nin 1947'deki kararına göre Kudüs, özel statülü bir şehir olacaktı. Bu karar Filistin'in işgalinden başka bir sonuç doğurmadı. 1967'de Kudüs'ün işgaline sessiz kalan BM, İsrail'in gerçekleştirdiği haksız, hukuksuz tüm eylemleri sadece seyrederek buna ortak olmuştur. Ne için dünya 5'ten büyüktür diyorum anlıyor musunuz? Zalimler için yaşasın cehennem!

Ben Siyonist'lerle Musevi'leri birbirinden ayırıyorum. Asıl mücadele Siyonist'lerle.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERERDOĞAN CUMHURBAŞKANI