UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CNN TÜRK'TE AYRILIKLAR SÜRÜYOR! ÇOK SAYIDA İSİMLE YOLLAR AYRILDI

Demirören Grubu’nun Doğan Medya Grubu'nu satın almasının ardından kurum içinde değişiklikler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde çok sayıda isimle yollarını ayıran CNN Türk, Ekonomi Müdürü Ebru Baki'nin görevine de son verdi.

CNN TÜRK'TE AYRILIKLAR SÜRÜYOR! ÇOK SAYIDA İSİMLE YOLLAR AYRILDI

2006 yılından bu yana Doğan Grubu'nda çalışan CNN Türk Programlar Koordinatörü Aslı Öymen'in kanalla yollarının ayrıldığı öğrenildi. Öymen, aynı zamanda "Afiş" adlı kültür sanat programını hazırlayıp sunmaktaydı.

CNN Türk Ekonomi Müdürü ve hafta içi her sabah ekrana gelen Parametre programının sunucusu Ebru Baki ile de yollar ayrıldı.

Ayrıca, cnnturk.com.tr Yayın Yönetmeni Umut Alphan ve CNN Türk Haber Programları Müdürü Cansel Poyraz’la da yollar ayrıldı. Umut Alphan'ın eşi Melis Alphan'ın da geçen ay Hürriyet'le yolları ayrılmıştı.

CNN Türk haber merkezi yöneticisi Ali Obuz ve CNN Türk editörlerinden Alişer Delek ile yollar ayrıldı. İddiaya göre, Kanal D program direktörü Özgül Apaçe'nin de görevine son verildi.

Kanal D'de hafta içi her sabah canlı olarak yayınlanan Günaydın Türkiye programının sunucusu Murat Güloğlu ile de yollar ayrıldı. Kanal D'de yayınlanan 'Günaydın Türkiye' programı ekrana veda etti. Programın sunucusu Murat Güloğlu ve program ekibinden 10 kişi ile yollar ayrıldı.

CNN Türk haber merkezi yöneticisi Ali Obuz, Kanal D program direktörü Özgül Apaçe ve CNN Türk editörlerinden Alişer Delek ile yollar ayrıldı.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCNN TÜRK