UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YABANCILAR BİR REKLAMLA(!) ORHAN GENCEBAY’IN KARİZMAYI ÇİZDİLER!

Orhan Gencebay son dönemde Türkiye’de “ağırlığıyla”, “duruşuyla”, toplumdaki yeriyle ve siyasi tüm davetlerde yerini alması ve de sözlerine çok değer verilen bir isim olmasıyla biliniyordu. Ama yabancı bir firma(Unilever Grubu) nasıl kabul ettirdiyse, Rexona markasında öyle bir senaryoda oynattı ki!.. Reklam filmi önce Orhan Baba’nın ağırlığıyla başlıyor, sonrası Orhan Baba’nın koltuk altı kokusuna tepki gösterdiği komik bir vaziyetle final yapıyor!

YABANCILAR BİR REKLAMLA(!) ORHAN GENCEBAY’IN KARİZMAYI ÇİZDİLER!

Son dönemde, döviz patlıyor v.s ekonomide ve siyasette aklınıza gelen-gelmeyen her şey oluyor.

Devlet büyükleri de ısrarla bu durumun geçici olduğunu ve yabancıların bir oyunu olduğunu ısrarla anlatmaya çalışıyor.

Hatta hatta şu anda yurt dışı kampanyalarda bile “Oyunu gör, Oy’unu ver” tarzında son derece doğru kelimeler kullanılıyor.

İşte tam bu sırada ekranda, sanatçılarımızdan en “ağır” isimlerinden biri olarak gördüğümüz, “akil insan” Orhan Gençebay’ı, Türkiye’de çok etkin olan Unilever firması içinde bir komik reklam filminde oynarken gördük.

Orhan Baba, Unilever’in Rexona firması için çekilen reklam filminde önce Türk halkının güvendiği ağır duruşuyla, sözleriyle görüntüye getiriliyor sonra ise Orhan Baba’nın beylik lafları bir gencin koltuk altı kokularına bağlanıyor!..

Resmen Orhan Baba’nın karizması çiziliyor.

Burada akla takılan iki soru var.

1-Türkiye’de çok yatırımı olan Unilever, bu cesur girişimi hangi cesaretle yaptı?.. Orhan Baba’yı harcamak bu kadar kolay mıydı?..

2-Orhan Baba, bu senaryoyu nasıl kabul etti?.. Orhan Baba’yı nasıl ikna ettiler?.. Orhan Baba kendine has lafları, nasıl bir koltuk altına havale etmeyi kabul etti, ağırlığını bitirdi?..

Umarımız, bildiğimiz Orhan Baba, yine ağırlığını koyar da bu reklam filmini durdurur!..

BU ARADA UNILEVER 23 HAZİRAN’DA İNSANLARI SOKAĞA DÖKME İDDİASINA BAKIN NASIL YANIT VERMİŞ!

Bu haberle birlikte UçanKuş’a ilginç bir istihbarat daha geldi.

Unilever’in 23 Haziran’da insanları sokağa dökmekle ilgili attığı iddia edilen tweet açıklamasını da aynen yayınlıyoruz.

İŞTE ORHAN BABA’NIN KARİZMASINI ÇİZEN REKLAM!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13