UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FUTBOLCULARA DAYAK! TARAFTARLAR ANTRENMANI BASTI!..

Portekiz ligi takımlarından Sporting Lizbon'un taraftarı antrenman sahasını bastı. Takımlarının kötü performansına tepki gösteren taraftarlar, teknik direktör ve futbolculara saldırdı.

FUTBOLCULARA DAYAK! TARAFTARLAR ANTRENMANI BASTI!..

Antrenmanı bastılar ardından oyunculara saldırdılar. Görüntüler Portekiz'in başkenti Lizbon'dan... Portekiz Ligi'nde son 2 haftada 5 puan kaybederek, devler ligine katılma şansını yitiren Sporting Lizbon'da taraftarlar antrenman sahasını bastı. Yüzleri maskeli taraftarlar teknik direktör Jorge Jesus ve oyunculara saldırdı. Saldırıya uğrayan Hollandalı futbolcu Bas Dost başından yaralandı. Sporting Lizbon kulübü bu kişilerin cezalandırılması için şikayetçi olacağını duyurdu.

Yaşanan olaylar Sportingli oyuncuları fazlasıyla etkiledi. Bazı oyuncular 20 Mayıs pazar günü Aves'le oynanacak kupa maçına çıkmak istemediklerini açıkladı. Portekiz basınında çıkan haberlerde oyuncuların, kulüp başkanı Bruno de Carvalho'yla görüşmeyi reddettiği belirtildi. Saldırıya uğrayan futbolcuların kulüple sözleşmelerini feshetmeyi düşündüğü de ifade edildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERLİZBON