UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERAKLA BEKLENEN "BAL KAYMAK" FİLMİNİN GALASI YAPILDI!..

Onur Tan'ın yazıp yönettiği "Bal Kaymak" isimli filminin galası önceki akşam düzenlendi.

MERAKLA BEKLENEN "BAL KAYMAK" FİLMİNİN GALASI YAPILDI!..

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin de yönetmenliğini yapan Onur Tan'ın yazıp yönettiği "Bal Kaymak" isimli filminin galası, film ekibinin yanı sıra, ünlü isimlerin de katılımıyla gerçekleşti.

Kanyon AVM'de gerçekleştirilen etkinlikte basın mensuplarına açıklamada bulunan yönetmen Onur Tan, filmi izlemeye gelenlere teşekkür ederek, “Uzun yıllardır ana akım Türk sinemasında eksikliğini hissettiğimiz sıcak, neşeli, yeri geldiğinde hüzünlendiğiniz ama ağlatmak istemediğimiz bir film. Hayatın içinden, gerçek, sıcak, samimi, mutluluğu arayan insanların hikayesini çekmek istedik. Sonunda gerçek mutluluğun sizi gerçekten seven bir aile olduğunu anlatmaya çalıştık. Bizimle beraber hem gülüp hem eğlenerek bunu paylaştığınız için çok teşekkür ederiz." dedi.

Başrol oyuncusu Tarık Ünlüoğlu, samimi ve vicdanlı bir film çektiklerini ifade ederek, "İşin temeli, dünyadaki bütün işlerin temeli bence samimiyettir. Samimi olursanız problem yok demektir. Biz öyle bir şey yapmaya çalıştık." diye konuştu.

Filmin tüm dünya izleyicisine hitap ettiğine işaret eden Ünlüoğlu, şunları söyledi:

"Bu Türkçe konuşan bir dünya filmi. Çünkü dünyada da böyle problemler var. Ailenin artık yıkılmakta olduğu bir dünya var. Anne, baba ve çocuklardan oluşan aileyi ciddi bir şekilde yeniden ele almamız gerektiğini düşünüyorum. Bu galiba öyle bir şey oldu. Zannediyorum başarılı da olduk. Çünkü hepimiz, başta rejisörümüz ve senaristimiz Onur Tan ve biz oyuncular bu hikayeye inandık. Bunun gerçekleşmesi için de elimizden gelen bütün gayreti gösterdik. Çok kısa bir zamanda yaptık ve sadece samimiyetimizden dolayı başarılı olduğumuzu düşünüyorum."

"Havva" karakterini oynayan Sabina Toziya, çekimlerin Makedonya'da gerçekleştiğini aktararak, çok güzel bir film olduğunu ve izleyenlerin çok beğeneceğini söyledi.

Oyuncu Filiz Ahmet de çekimler sırasında çok eğlendiklerini ve mutlu olduklarını dile getirerek, "İnşallah siz de mutlu olursunuz. Siz de eğlenirsiniz filmi izlerken. Balkanlarda bal kaymak gibi bir film yaptık." değerlendirmesinde bulundu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbal kaymak