UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜMİT ASLAN: “ANNESİ ÇOCUĞUMUN TEDAVİSİNİ YARIM BIRAKTI!.."

Ceren Hindistan’ın kızının babası Ümit Aslan, çocuğunun tedavisinin yarım kalıp kalmadığı tartışmalarıyla ilgili Söylemezsem Olmaz programına canlı bağlandı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ÜMİT ASLAN: “ANNESİ ÇOCUĞUMUN TEDAVİSİNİ YARIM BIRAKTI!.."

Ceren Hindistan, çocuğunun tedavisini yarım bıraktı mı?

Ümit Aslan canlı yayında açıklamalarda bulundu!

Ümit Aslan: “Ben kalkıp da annesini suçlayamam, ona saygısızlık yapamam. Her şey belgeleriyle ortada… Annesi çocuğumun tedavisini yarım bıraktı bununla ilgili yazışmalarda var.”

ÜMİT ASLAN'IN BASIN AÇIKLAMASI!

“Müvekkil Ümit ASLAN, minik kızı Arya’nın sağlığı üzerinden bir süredir kamuoyunda oluşan gündemi takip etmektedir.

Ceren Hindistan, özel bir hastane tarafından küçük çocuğun menfaatleri için açılan bir davanın basında haber olması sonrasında içine düştüğü zor durumdan kurtulmak adına küçücük bir çocuğun mahrem tedavi görüntülerini kullanarak kamuoyu önünde cefakâr anne rolleri içine girmeye çalışmıştır.

Bununla yetinmeyen Ceren Hindistan, müvekkil hakkında akla hayale sığmayacak beyan ve ithamlarda bulunmaya başlamış, müvekkil son ana kadar bu konu ile ilgili gündeme gelmemek için sabırla sessizliğini koruma yoluna gitmiştir. Fakat gelinen noktada, bu karalama ve ithamların artarak devam etmesi üzerine müvekkil tüm gerçekleri kamuoyu ile paylaşma kararı almıştır.

Müvekkilin tüm önceliği çocuğunun sağlığıdır ve bu hususta atılması gereken her türlü hukuki adımı atmaktadır.

Müvekkilin, ilk basın açıklamasının amacı, haklı olduğunun ispatı çabasından değil, gerek Bakanlık gerek ise Yargı makamlarının olayın gerçekliğinden haberdar olmasını temine yönelik olmuştur. Ve bu amaç hâsıl olmuştur.

Fakat küçük Arya’nın sağlığından ziyade kendi reklam ve haksız gündem telaşına düşen bir annenin gerçek dışı beyan ve ithamları ile müvekkil kamuoyu nezdinde hak etmediği bir pozisyona sokulmaya çalışılmakta ve konu küçük çocuğun sağlığının temininden sapmak sureti ile magazinsel hal almaya başlamıştır.

Ceren Hindistan haksız ve keyfi olarak çocuğunun tedavisini yarım bırakmıştır. Hastane tarafından açılan dava ve yine yakın tarihte hastane yönetimi tarafından yapılan basın açıklaması ile bu durum sabittir. Bu ağır kusura rağmen, Ceren Hindistan, konuyu mecrasından saptırmak adına, müvekkilin hastalık boyunca çocuğu ile ilgilenmediğini, maddi ve manevi katkı sunmadığını ve eğlencelerde olduğu beyanı ile hem gündemi kendi üstünde tutmaya çalışmış hem de ağır annelik kusurunu bu ithamlarla kapatmaya çalışmıştır.

Müvekkil, yavrusunun hastalığı boyunca, İstanbul’da ev tutmuş tüm ailesi ile beraber adeta hastane de kamp kurmuş ve çocuğu ile yakından ilgilenmiştir. Gün ve gün müvekkilin çocuğunun yanında olduğuna dair gerek fotoğraflar gerek ise videolar mevcut olup, ilgili foto ve videolar da bizzat anne tarafından çekilmiştir. Bu gerçeğe rağmen aksi beyanlarda bulunmaktan çekinmeyen annenin ruh halini de kamuoyu takdirine bırakıyoruz.

Ceren Hindistan, tarafından müvekkil tarafından hamilelik dönemimde şiddete maruz kaldığını, kim tarafından ve ne şekilde yapıldığı belli olmayan bir takım yaralanma görüntüleri ile müvekkil hakkında baştan sona iftira ve yalan olan ithamlar sunmuştur.Bu beyanlar eğer doğru ise o tarihlere ait doktor raporları veya varsa suç duyurusu evraklarını kamuoyuna sunulması gerekir.Ne zaman  ve kim tarafından yapıldığı belli olmayan görüntülerle iftira atılması ve şiddet isnadında bulunulması kabul edilemez bir durumdur ve tek amacı müvekkili kamuoyunda Kadına şiddet faili konumuna sokarak küçük düşürmek ve itibarsızlaştırmaktır.

Çocuğuna maddi yardım verilmediği iddiası gerçek dışı olup, banka dekontları ile kredi kartı dökümleri ile müvekkil tarafından yapılan tüm ödemeler açıktır ve kamuoyu ile de paylaşılacaktır.

Çocuğun tedavisinin, anne tarafından başka hastane de annenin iradesi ile yapıldığı beyanı gerçek dışıdır. Çocuğunun tüm mahrem tedavi görüntülerine kadar yayınlayan anne, eğer çocuğun tedavisi devam ediyorsa buna dair hastane ismi ve tedavi sürecini niçin açıklamamaktadır? Baba Ümit ASLAN kaygılıdır ve çocuğunun son durumundan hâlihazırda dahi bilgi sahibi değildir.

Ceren Hindistan, Küçük ARYA’yı babası ile görüştürmemektedir. Ve bu husus katıldığı Tv programında, gerçek dışı beyan ve iftiralarının arasında, Küçük ARYA ile babasını görüştürmediğini kabul eden beyanı ile sabit hale gelmiştir. Nüfusa kayıtlı olduğu adres dahi halen müvekkil Ümit ASLAN’ın adresi olan Ceren HİNDİSTAN küçük ARYA’yı halen babadan kaçırmakta ve baba hasta kızının ne durumda olduğu hususunda net bir bilgi sahibi değildir.

Ümit ASLAN, kızına kavuşmak, tedavisi ile ilgili tüm süreci bizzat yönetmek ve sağlıklı bir gelişim sürecine kavuşması adına gerekli tüm yasal yollara da başvurmuştur.

Ümit ASLAN’ın, çocuğu ile ilgilenmediği ve çocuk hasta iken eğlence mekânlarında dolaştığına dair iddia ise Ceren HİNDİSTAN’ın yalan ve ağır ithamlarının son örneği olmuştur. Müvekkilin yılbaşında ve evinde çekilmiş görüntüleri mecrasından saptırmak sureti ile kendi ağır kusur ve ihmalini kapatmak için kullanan Acılı(!) anne Ceren HİNDİSTAN, niçin gerçek ınstagram hesabını dondurmuş ve yeni bir hesap açmak sureti ile 9 Nisan öncesine ait paylaşımları kamuoyundan saklama ihtiyacı duymuştur?

Çocuğunun tedavisini dahi yarım bırakacak kadar hırslarının etkisi altında olan acılı(!) anne, kendi bildiği tüm gerçekliği duygu sömürüsü ve gerçek dışı beyanlarla tersine çevirme gayreti içindedir.

Bir babanın yüreğinde yaşadığı fırtınaları yok sayarak, bir video karesi veya bir fotoğraf karesi ile sorumsuz,ilgisiz baba profili oluşturmak,  bu kadar kolay ise çocuğunun tedavisi yarım bırakan annenin her bir fotoğrafından acı duymayan bir anne profilini görmek gayet basit ve net bir tespit olacaktır.

Ceren Hindistan tarafından, kamuoyunun yanıltılmasına ve duygu sömürüsüne dayalı gerçek dışı açıklamalar, adli tıp kurumu raporları, Yargı kararları ve Bakanlık tespit raporlarının ortaya çıkması ile boşa çıkacaktır.

Yalan ve iftiralarla müvekkil hakkında alenen karalama maksadı içinde olan Ceren HİNDİSTAN’a karşı İstanbul 8.Aile Mahkemesi tarafından, 10.05.2018 tarihli karar ile  müvekkile yönelik şiddet tehdidi,hakaret,aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmaması adına 1 ay süre ile tedbir kararı verilmiştir.Bu tedbir kararına aykırılık halinde zorlama hapsi müeyyidesi için gerekli başvurular yapılacaktır.

Müvekkil, hakkında oluşturulmaya çalışılan algı ve karalamalara karşı, Yargı yolu ile gereken adımları atacak olup, Yargı ve resmi kurumların işlem ve kararları sonrası kamuoyu tüm gerçekliği öğrenecektir.

Saygılarımızla,

Ümit ASLAN

Vekili

Av. Serkan TOPER”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERümit aslan  ceren hindistan