UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZAY BAKIR, ALDIĞI ÖLÜM TEHDİTLERİ ÜZERİNE SAVCILIĞA BAŞVURDU!

Seren Serengil’in eski sevgilisi ünlü sanatçı Özay Bakır, kendisine atılan çok ağır mesajlar sonrası savcılığa başvurdu. Annesinin dahil İpek tarafından arandığını ifade eden Bakır, kendi hesabındaki bir videoda, Hazine çalışanlarına şarkı söylerken, yanında dolaşan Seren Serengil’in görünmesine kafayı takan Yaşar İpek’in tüm mesajlarını savcılığa teslim etti. UçanKuş muhabirleri, Çağlayan adliyesine yapılan dava dilekçesine ulaştı.

ÖZAY BAKIR, ALDIĞI ÖLÜM TEHDİTLERİ ÜZERİNE SAVCILIĞA BAŞVURDU!

Ünlü sanatçı Özay Bakır, eski sevgilisi Seren Serengil’in nişanlısı Yaşar İpek’i savcılığa verdi.

Bakır, ilk etapta Seren Serengil’den şikayetçi olmayarak, sadece bilgisine danışılmak üzere savcılığa davet edilmesini talep etti. Bunun gerekçesi olarak da Seren Serengil’in kendi hesabından da kendisine tehditler ve hakaretler yazılmasını gösterdi.

SAVCILIĞA VERİLEN MESAJLAR ÇOK AĞIR!!!

UçanKuş’un ulaştığı dava dilekçesinde yer alan mesajlar olağanüstü ağır…

Dava dilekçesinde 3. şahıslar vasıtasıyla öldürme, felç bırakma ve çalıştığı mekanı basma tehditleri yüzünden dava açılması talep edildi.

Bu mesajların yaklaşık 3 aydır devam ettiği ve Özay Bakır’ın, olayların devamında annesine bile mesaj atılması, hatta Yaşar İpek tarafından annesinin telefonla aranıp hakaret edilmesine kadar uzaması sonunda bu başvuruyu yaptığı öğrenildi.

Bakır, kendi hesabındaki bir videoda, Hazine çalışanlarına şarkı söylerken, yanında dolaşan Seren Serengil’in görünmesine kafayı takan Yaşar İpek’in tüm mesajlarını savcılığa teslim etti.

İşte UçanKuş’un ulaştığı dava dilekçesinden çok ilginç detaylar:



Ve işte Yaşar İpek’in üstteki mesajları yazmasına sebep olduğu ileri sürülen videoyu en altta izleyebilirsiniz.

Ancak işin ilginç yanı Seren Serengil kendi hesabında da hala Özay Bakır’la olan birçok paylaşımını silmemiş!.. Hatta hatta Özay Bakır’la ilk çıktığı dönemin videolarının da hala hesabında olması kafaları iyice karıştırıyor.

UçanKuş’un bu özel haberi sonrası olayın ortaya çıkması nedeniyle öncelikle Özay Bakır’ın nasıl bir açıklama yapacağı ve Seren Serengil’le Yaşar İpek’in ise nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.

İŞTE ÖZAY BAKIR’IN HESABINDA OLAN VE BU NEDENLE MESAJLAR YAZDIĞI İLERİ SÜRÜLEN VİDEO; ALTINDA İSE HALA SEREN SERENGİL’İN HESABINDA OLAN TANIŞMA VİDEOSU VE HALA HESABINDA DURAN PAYLAŞIM VAR.



Seren Serengil bu fotoğrafı da hala silmemiş?

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13