UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖĞRETMENİ BOĞUP ÖLDÜRDÜLER, PARASINI EĞLENCE MEKANINDA YEDİLER!

İlkokuldan sınıf arkadaşı olan 2 şahıs, boğarak öldürdükleri öğretmenin cep telefonu ve 600 lirasını gasp ettiler.

ÖĞRETMENİ BOĞUP ÖLDÜRDÜLER, PARASINI EĞLENCE MEKANINDA YEDİLER!

Antalya’da ilkokul arkadaşı 2 şahıs, boğarak öldürdükleri öğretmenin cep telefonu ve 600 lirasını gasp etti. Aldıkları parayı ikiye bölerek eğlence mekanında harcayan şüpheliler, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Olay, sabah saat 06.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Caddesi Beach Park yakınındaki falezlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilkokul öğretmeni Ahmet Kahraman (62), akşam saat 23.00 sıralarında Yavuz Özcan Parkı’nda dolaşmaya başladı. Kahraman’ın yanına yaklaşan M.G. (36) ve C.D. (36), sohbet etmeye başladı. Sohbet sonrası birlikte Konyaaltı Caddesi üzerinden varyantta bulunan falezlerde yürüyen şahıslar, daha sonra Kahraman’la birlikte Beach Park yakınlarındaki falezlerden aşağıya indiler. Burada şüphelilerden biri, Kahraman’ın ağzını kapatıp boğarak öldürdü. Şüpheliler, öldürdükleri öğretmenin üzerinde bulunan çantayı alarak olay yerinden hızla uzaklaştı.

 Olayın öncesinde ilkokul öğretmeni Kahraman’ı saat 23.00 sıralarında telefonla arayan eşinin “Neredesin, geç oldu gel” dediği öğrenildi. Eşine ‘Falezlerdeyim, biraz gezip geleceğim’ yanıtını veren Kahraman’ın telefonuna yarım saat sonra ulaşılamayınca şüphelenen aile, Atatürk Parkı civarında öğretmeni aramaya başladı ancak bir sonuç alamadı. Bunun üzerine polise haber veren aile, daha sonra geldiği varyantlarda acı manzarayla karşılaştı. Kahraman’ın yerde hareketsiz şekilde yattığını gören yakınları, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis, talihsiz öğretmenin öldüğünü tespit etti.

CEP TELFONU KILIFI YAKALATTI

Öğretmenin ölümünü şüpheli olarak değerlendiren Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevrede araştırma başlattı. Kahraman’a ait çantayı Altındağ Mahallesi 162. Sokak'taki bir çöp konteynerinin içinde bulan polis, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kameralarda çantanın olduğu konteynerin hemen 50 metre ilerisinde 2 şüpheli şahsın bir cep telefonunun kılıfını yere attığını gören ekipler, şahısları eşkallerinden tespit ederek araştırmasını derinleştirdi. Şüphelilerden M.G.’yi kaldığı pansiyonda yakalayan ekipler, diğer şüpheliyi ise bir eğlence mekanının girişinde yakaladı.

600 TL'Yİ BÖLÜŞEREK EĞLENCE MEKANINA GİTMİŞLER

Gözaltına alınan şüpheliler ifadelerinde cinayeti birbirlerinin üzerine atarken, çantanın içerisinden çıkan 600 lirayı ise paylaşarak eğlence mekanında harcadıkları öğrenildi. Cep telefonunu ise şüphelilerden M.G.’nin aldığı belirlendi.

İlkokuldan arkadaş oldukları öğrenilen şüpheliler, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGASP