UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YILDIRIM: “24 HAZİRAN 16 NİSAN'DA BAŞLANAN İŞİN TAMAMLANMASIDIR”

Erzincan'da yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "24 Haziran 16 Nisan'da başlanan işin tamamlanmasıdır. Bugüne kadar milletimizin verdiği karar hiç yanlış olmamıştır" dedi.

YILDIRIM: “24 HAZİRAN 16 NİSAN'DA BAŞLANAN İŞİN TAMAMLANMASIDIR”

Binali Yıldırım: “Yakında Erzincan'a yakışır bir stadyumun da temelini atacağız. Hayırlı uğurlu olsun. Bu stadları boşuna yapmıyoruz. Gençlerimiz başarıdan başarıya koşsun diye yapıyoruz.

Müjdelerimizi birer birer vereceğiz. Stadyumu söyledik. Şehire yakışır güzel bir stadyum yapmaya karar verdik, adımını attık. Hayırlı uğurlu olsun. Bugün yeni yatırımların açılışını yaparak Erzincan'ın değerine değer katacağız. Hastaneler, okullar, spor tesisleri, lojmanlar, enerji santralleri, öğrenci yurtları ve daha birçokları. Artık açılışlara yetişemiyoruz. Her tarafta onlarca yüzlerce eser var. Çareyi toplu açılışta bulduk. Toplam yaklaşık 700 milyonluk bu eseri şehrimize kazandırıyoruz. Hepsi Erzincan için hayırlı uğurlu olsun.

Geçen sene 16 Nisan'da bir referandum yaptık. Erzincan Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde yüzde 61'le "evet" dedi, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine yol verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve onun yol arkadaşlarını yalnız bırakmadınız allah sizlerden razı olsun. 16 Nisan aslında kararın verildiği tarihtir. Millet dedi ki artık bu darbe, kumpas, vesayetten bıktık. Artık iktidarı, hükümeti, meclisi ben kendim belirleyeceğim. Hem milletvekillerini seçeceğim hem de Türkiye'yi kim yönetecek ona da ben karar vereceğim dediniz. 16 Nisan'da bunun yolunu açtınız. 24 Haziran bu kararın uygulamaya geçeceği tarih, bir işin tamamlanmasıdır.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBAŞBAKAN  BİNALİ YILDIRIM