UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: “BAYRAĞIMIZA EŞ BİR BAYRAK TANIMIYORUZ”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi'nden önce halka hitap etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: “BAYRAĞIMIZA EŞ BİR BAYRAK TANIMIYORUZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Sevgili gençler artık Ankara'da kapalı spor salonu sizleri almıyor, dışarı çıktınız. Bu coşkulu 5.Olağan kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gençlik kollarımıza gelen sevgili gençleri selamlıyorum. Birazdan salonda detay konuşmamızı yapacağız. İnşallah 24 Haziran seçimlerinde yapmış olduğunuz hazırlıklarla sandıkları patlatacaksınız ama durmak yok. Yola çıkan zaten bunları demiştik, 16 yıl önce bunları demiştik hatırlayın. Şimdi yine bunları söylüyoruz. Sevgili gençler çok farklı bir yolculuğun içindeyiz.

'SİZE GELENLERE ŞUNU DİYİN…'

Biz bu millete sevdalıyız, aşığız. Biz bu vatana aşkımızı kimse ile mukayese etmeyiz. Biz yaptıklarımızla ortadayız. Eğitimde, sağlıkta, enerjide, ulaşımda, dış politikada attığımız adımlarla biz bu ülkeyi 3,5 kat büyüttük. Gençler sizlere birileri gelince onlara şunu deyin: Hayatınızda Marmaray yapabildiniz mi? Avrasya Tüneli yapabildiniz, Osman Gazi Köprüsü yapabildiniz mi? Onlara bunları söyleyin.

Onlara bunu söyleyeceksiniz AK Parti iktidarının eseri olmadığı bir yer yok. Hak ve özgürlükler bizle geldi, benim başörtülü bacılarım, kızlarım onların elinden üniversitelere gitme özgürlüğünü aldınız. Şimdi başörtülü olanlar her yerde çalışma hakkına sahip mi? Özgürlük bu. Şimdi başörtülü başörtülü olmayan herkes burda. Biz insanları barıştır. Ayrımcılık yok. Ama onlar ayırdılar, böldüler biz bütünleştirdik. Farkımız bu.

BAYRAĞIMIZA EŞ BİR BAYRAK TANIMIYORUZ

Biz 81 milyon tek vatanız. Biz yaradılanı yaradandan ötürü sevdik. Ama bakıyorsun birileri ülkemizde bölücülük yaptı ve bunlar bir de parti kurarak tehditlerle benim Kürt kardeşlerimi sömürdüler, çukurlar açtılar. Onlara gereken dersi verdik mi? Cudi'de, Gabar'da ne dedim inlerine gireceğiz dedim, girdik mi? Sonunda kaçacak delik arıyorlar mı? Bizim şu güzel bayrağımıza eş bir bayrak tanımıyoruz.

Bu vatanımızı böldürtmeyeceğiz, böldürtmedik, böldürtmeyeceğiz. Çok meraklı olanlar varsa Pensilvanya'ya gitsinler. Onun için yakaladığımızı içeri atıyoruz. Mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. Gençler bir olacağız, iri, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Bundan taviz yok.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCUMHURBAŞKANI ERDOĞAN