UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞTE DÜNYANIN EN GÜÇLÜ İNSANLARI! TÜRKİYE’DEN KİM VAR?..

Dünyaca ünlü ekonomi dergisi Forbes, geleneksel olarak yayınladığı “Dünyanın en güçlü insanları” listesini açıkladı. İlk sırada Çin devlet Başkanı Xi Jinping yer aldı.

İŞTE DÜNYANIN EN GÜÇLÜ İNSANLARI! TÜRKİYE’DEN KİM VAR?..

Forbes, geleneksel olarak yayınladığı “Dünyanın en güçlü insanları” listesini açıkladı. Dört yıl üst üste ilk sırada yer alan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i geride bırakan Çin Devlet Başkanı Şi Jinping ise en üst sıraya yerleşti.

Putin listede ikinci sırada yer alırken ABD Başkanı Donald Trump, bu yıl üçüncü sıraya yerleşti. Listenin dördüncü sırasında Almanya Başbakanı Angela Merkel yer aldı. Beşinci sırada ise dünyanın en zengin adamı olan ve teknoloji devi Amazon’un CEO’su Jeff Bezos yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan listede 48'inci sıradan yer buldu.

Filipinler Devlet Başkanı Başkanı Rodrigo Duterte ise Forbes dergisinin geleneksel olarak yayınladığı “Dünyanın en güçlü insanları” listesinde 69’uncu sırada yer aldı. Bir üst sıraya yükselen Duterte, 2017 listesinde 70’inci sırada yer alıyordu. Forbes, adayların insanları etkileme yeteneğini, ellerindeki iktidarı ne kadar etkili kullandıklarını ve finansal kaynaklarını ne kadar etkili kullandıklarını dikkate aldıklarını aktardı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFORBES