UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ’NİN YEĞENİNE ŞİDDET UYGULAYAN BAKICI İFADE VERDİ

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'nin 2 yaşındaki yeğenine şiddet uygulayan bakıcı, dün gözaltına alınmıştı. Özbek bakıcı ifadesinde, çocuğun poposuna öylesine vurduğunu belirterek, "Ben böyle olacağını bilmiyordum. Çocuğun annesinden de özür diledim. Pişmanım" dedi.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ’NİN YEĞENİNE ŞİDDET UYGULAYAN BAKICI İFADE VERDİ

Öte yandan hakim karşısına çıkan Özbekistan uyruklu Ergasheva adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağı konularak serbest bırakıldı.

6 Mayıs'ta İstanbul Tuzla'da gerçekleşen olayda Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen mağdur Helin Helvacıoğlu Tozman, evlerinde yatılı kalan Özbekistan vatandaşı bakıcının, 2016 doğumlu oğlu Aren Burak'a tokat atarak kötü muamelede bulunduğunu tespit ettiklerini belirterek şikâyetçi oldu. Bu arada bakıcı da kayıplara karıştı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, ilk olarak bakıcının işe alımında aracılık eden kişiyi, ardından da bakıcının açık kimliğini tespit etti. "Hatice" ismini kullanan Özbekistan vatandaşı 28 yaşındaki Zurafo Ergasheva Tuzla'da gözaltına alındı.

“BÖYLE OLACAĞINI BİLMİYORDUM”

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Özbek bakıcı ifadesinde, çocuğun poposuna öylesine vurduğunu belirterek, "Ben böyle olacağını bilmiyordum. Çocuğun annesinden de özür diledim. Pişmanım" dedi.

Türkiye'ye 13 Kasım 2016'da giriş yaptığı fakat oturma ve çalışma izninin olmadığı anlaşılan şüpheli Ergasheva gözaltına alınarak Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

Sosyal medya hesabından "Yeğenime kötü muamelede bulunan bu kadını bulun" şeklinde paylaşımlarda bulunan Özge Özpirinçci de bakıcının yakalanmasının ardından destek olanlara teşekkür etti.

SERBEST BIRAKILDI

Öte yandan dün yakalanan Özbekistan uyruklu Zurafo Ergasheva isimli kadın serbest bırakıldı. Emniyet'te ki işlemleri biten Özbekistan uyruklu bakıcı dün adliyeye sevk edilen ve hakim karşısına çıkan Özbekistan uyruklu Ergasheva adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağı konularak serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERözge özpirinçci  taciz