UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEV ŞAMPİYONLAR LİGİ BİREYSEL ÖDÜLLERİ ALAN İSİMLER BELLİ OLDU!

Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen 2018 CEV Bayanlar Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali, VakıfBank ile CSM Volei Alba Blaj takımları arasında oynanan final karşılaşmasıyla tamamlandı.

CEV ŞAMPİYONLAR LİGİ BİREYSEL ÖDÜLLERİ ALAN İSİMLER BELLİ OLDU!

Finalde rakibi CSM Volei Alba Blaj’ı 25-17, 25-11 ve 25-17‘lik setlerle 3-0 mağlup eden temsilcimiz VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi’nde adını üst üste 2. kez, toplamda 4.kez Avrupa Şampiyonu oldu.

Final karşılaşmasının ardından düzenlenen kupa, madalya ve bireysel ödül töreninde; temsilcimiz VakıfBank kupa, madalya ve bireysel ödüllerini törenle aldı.

Törende ilk olarak; Dörtlü Finali’nin En Değerli Oyuncusu ödülü verildi. Temsilcimiz VakıfBank’tan Gözde Kırdar, CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali’nin En Değerli Oyuncusu (MVP) seçildi. Gözde, bu ödül ve şampiyonluk ile birlikte aynı zamanda profesyonel voleybol kariyerinin son maçına da çıktı.

En Değerli Oyuncu ödülünün ardından ise; CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali’nin Rüya Takımı’na seçilen oyuncular ödüllerini aldılar. Temsilcimiz VakıfBank’tan Gizem Örge, “En İyi Libero”, Milena Rasic “En İyi Orta Oyuncu” ve Zhu Ting de “En İyi Smaçör” seçildi.

2018 CEV Bayanlar Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali’nin Rüya Takımı şu isimler oluştu:

En İyi Pasör: Joanna Wolosz (Imoco Volley Conegliano)

En İyi Pasör Çaprazı: Ana Cleger (CSM Volei Alba Blaj)

En İyi Smaçörler: Zhu Ting (VakıfBank), Kimberly Hill (Imoco Volley Conegliano)

En İyi Orta Oyuncular: Milena Rasic (VakıfBank), Nneka Onyejekwe (CSM Volei Alba Blaj)

En İyi Libero: Gizem Örge (VakıfBank)

Avrupa şampiyonu olan VakıfBank’ın oyuncuları ve teknik heyeti madalyalarını, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, kupalarını ise CEV Başkanı Aleksandar Boricic takdim etti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERVOLEYBOL VAKIFBANK CEV