UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OLAY! ÜNLÜ İSİM 35 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİSİYLE İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ!

Usta sinema ve tiyatro oyuncusu Cihan Ünal(72), kendisinden yaklaşık 35 yaş küçük sevgilisiyle birlikte ilk kez görüntülendi. İkili, tatil dönüşü önceki akşam Atatürk Havalimanı’nda objektiflere yakalandı.

OLAY! ÜNLÜ İSİM 35 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİSİYLE İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ!

Antalya tatili dönüşü Cihan Ünal ve sevgilisi, terminal çıkışı flaşlar patlayınca panikledi. Birbirlerine bakarak şaşkın ifadeler sergileyen Ünal ve sevgilisi, hızla oradan uzaklaşmaya çalıştı. Yanlarında 3 valiz getiren ikili, uzun süre araçlarının gelmesini bekledi. Bu arada gazetecilere öfkelenen Cihan Ünal, “Çekmek için benden izin aldınız mı? Önce bana soracaksınız. Çektiniz. Mutlu mu oldunuz?” diyerek tepki gösterdi. Ünal yanındaki sevgilisini soran muhabirlere ise “Arkadaşım olur” yanıtını verdi.

Resimli Savunma

Havalimanından sevgilisiyle birlikte ayrılan Cihan Ünal, olası aşk haberlerinin önüne geçebilmek için 3 saat sonra Instagram hesabından fotoğraflı bir yazı paylaştı. Yazıda animasyon içerikli bir proje üzerinde çalıştıklarını ve sona yaklaştıklarını ifade eden Ünal, hedef şaşırtmaya çalıştı. Havalimanında yanındaki kadın için “Arkadaşım olur” diyen Ünal’ın 3 saat sonra “Animasyon grafikerimiz” demesi kafaları karıştırdı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Cihan Ünal’ın basın danışmanı Selçuk Kaya, “ Cihan Bey panikleyince kendini ifade edemedi. Yanındaki kadın animasyon grafikeri. İş için 2 günlüğüne Antalya’ya gitmişlerdi. Önümüzdeki günlerde de yurtdışı gezileri olacak. Cihan Bey’in sevgilisi var ama bu kadın değil” diye konuştu.

Adem Demir

Volkan Özdemir

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcihan ünal  sevgilisi