UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NET KONUŞTU! "BU OYUNU DA BOZACAĞIZ!.."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kayseri Kadın Kolları İl Kongresi öncesinde vatandaşlara hitap ediyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NET KONUŞTU! "BU OYUNU DA BOZACAĞIZ!.."

Seni kalpten selamlıyorum Kayseri. Bize sizler gibi yol arkadaşları nasip eden rabbim hamd ediyorum. Rekor bir oyla bize destek olan tüm Kayserilere şükranlarımı sunuyorum.

Birileri fitne kaynatıyor, 'Oyumu cumhurbaşkanına vereceğim ama parlamentoda AK Parti'ye vermeyeceğim' diyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Bu oyunu da bozmaya var mıyız? Bu oyun, bu tezgah... Kimlerin olduğunu anlıyorsunuz. Bu münafıklar çetesini inşallah 24 Haziran'da hep birlikte yere gömeceğiz.

4 ŞEHİR HASTANESİNİ DAHA HİZMETE ALACAĞIZ

Kayseri bize destek verdi biz de Kayseri'ye destek verdik. Kayseri'de son 15 yılda 20 milyar liralık yatırım yaptık. Yıl sonuna kadar 4 şehir hastanesini daha hizmete alacağız.

Kayseri Havalimanı'nın 324 bin olan yolcu trafiği 2017 yılında 2 milyon 150 bin oldu. Havalimanına yeni terminal binası yapacağız.

"NEREDE BU ADAY?"

Şimdi birileri çıkmış diyorlar ki Cumhurbaşkanı adayı ekonomiyi iyi bilecek. Cumhurbaşkanı adayı yatırımları ile iyi bilinecek. Nerede bu aday? Ziya Paşa güzel söylemiş: Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek. Biz eserlerimizde konuşuyoruz. Ana muhalefetin adayı ne ile karşımızda. Bizim bu millete eser verişimiz yeni başlamadı. Taa vekillikten başladı. Bizi buralara siz getirdiniz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcumhurbaşkanı ERDOĞAN