UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAYALLERİNİZİN ÖTESİNDEKİ RENKLERLE TANIŞMAYA HAZIR MISINIZ?..

“Renklendir Hayatı” sloganıyla hayatımıza renk katmaya devam eden Marshall, uzman renk tasarımcıları tarafından oluşturulan yeni renk koleksiyonunu tanıttı.

HAYALLERİNİZİN ÖTESİNDEKİ RENKLERLE TANIŞMAYA HAZIR MISINIZ?..

Marshall’ın “Klasik Renkler”, “Canlı Renkler” ve “Trend Renkler” olarak 3 ana başlık altında toplanan yeni koleksiyonu toplam 96 renkten oluşuyor.

Böylece Marshall, yeni koleksiyonunda her dekorasyon zevkine ve yaşam alanlarına uygun renk önerileriyle, tüketicilerin renk seçim sürecini kolaylaştırıyor.

Marshall’ın yeni renk koleksiyonunun tanıtımı AkzoNobel Marshall Pazarlama Müdürü Pınar Adabağ, Marshall İletişim Müdürü Betül Değirmenci ve Global Renk Estetik Merkezi Başkanı Heleen Van Gent’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Yeni renk koleksiyonu hakkında bilgi veren Betül Değirmenci: “Yeni koleksiyonumuzu sunmanın heyecanı içerisindeyiz. “klasik”, “canlı”, ve “trend” renkler olarak sunduk renklerimizi. Artık dekorasyon eğilimlerine göre tüketicilerimize fikir ve bilgi vermek amacıyla 33’er renk olmak üzere lansmanımızı yaptık. Renk çok önemli. Renklere bir isim verdiğiniz zaman onların bir karakteri ve kişiliği oluyor sonuçta. Her bir rengin hayatımıza kattığı güzel şeyler var. Bizim güzel renk isimlerimizin olduğunu düşünüyorum. “Kum beşiği”, “kese kağıdı”, “çakıl taşı”, “deniz kabuğu” bunlar bizim bir önceki koleksiyonumuzda olan renkler… Şimdi burada daha iddialı olabilecek isimler var” dedi.

Röportajın tamamını izlemek için alttaki linke tıklayın!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMARSHALL BOYA