UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

1 YIL ÖNCE İŞLENEN CİNAYETİN ALTINDAN “YASAK AŞK” ÇIKTI!..

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir evde çıplak halde cesetleri bulunan Nebahat Uysal ile Murat Özdemir'in ölümünün aydınlatılması için özel ekip kuran polis, olayla ilgili 3’ü kadın 5 kişiyi gözaltına aldı. Cinayetin yasak aşk nedeniyle işlendiği iddia edildi.

1 YIL ÖNCE İŞLENEN CİNAYETİN ALTINDAN “YASAK AŞK” ÇIKTI!..

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Fakırcalar Mahallesi'ndeki evde silahla öldürülen Nebahat U. (32) ile Murat Ö'nün (38) 13 Ocak 2017'de, cesetlerinin çıplak halde bulunması üzerine çalışma başlatıldı.

Fakırcalı Mahallesi'nde yalnız oturan Nebahat Uysal'dan haber alamayan komşuları, geçen yıl 13 Ocak'ta evin kapısını çaldı. Açan olmayınca içeri giren komşuları, Nebahat Uysal ile Murat Özdemir'i kan içinde buldu. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Nebahat Uysal ve Murat Özdemir'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olay yeri inceleme ekipleri Uysal ve Özdemir'in av tüfeğiyle başından vurulduğu, tüfeğin ise Özdemir'in elinde olduğunu tespit etti. Aralarında ilişki olduğu öne sürülen Uysal ve Özdemir'in cenazeleri otopsinin ardından toprağa verildi.

Olayın ardından Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı dosyayı yeniden açtı. Soruşturma kapsamında Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nce kurulan özel ekiple Nebahat Uysal ve Murat Özdemir'in şüpheli bulunan ölümü yeniden incelemeye alındı.

Geçen çarşamba günü Nebahat Uysal ve Murat Özdemir'in mezarları açılıp, doku örnekleri alındı ve incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Doku örneklerindeki incelemeler sürerken, soruşturmayı derinleştiren polis yeni deliller ışığında Murat Özdemir'in eşi N. ile Nebahat Uysal'ın akrabaları E. Uysal (32), K. Uysal, (36), T. Uysal (48) ve S.T.'yi (47) gözaltına aldı.

Polis merkezinde işlemlerinin ardından 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCİNAYET