UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN, "TOSUN PAŞA" HABERLERİNE JET YANIT!..

Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz’ın Tosun Paşa filmini yeniden hayata geçirmek için Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi Eğilmez'in kapısını çaldığı ve olumsuz yanıt aldığı iddia edilmişti. Taraflardan konuyla ilgili açıklama geldi!

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN, "TOSUN PAŞA" HABERLERİNE JET YANIT!..

Şahan Gökbakar çıkan haberleri sosyal medya hesabından şu şekilde yalanladı!

Ferdi Eğilmez iddiaları şu sözlerle yanıtladı:

"Bu haber doğru değil, böylesi gelişmelerden haberim de yok, bunu teklif etmiş bir oyuncu da yok, bu haber için teyidimi alan da yok diye paylaşım yapıyorum, sanki aslı varmış gibi ismi geçen oyuncu arkadaşımıza da maalesef ağır sözler sarf ediliyor... Bu iki önemli isimli kardeşim de bana böyle bir teklifle gelmediler. Gelmeye ihtiyaçları olduğu kanaatinde de değilim. Layıkı ile yapıldığı takdirde tüm dünyada olduğu gibi bizde de devam filmlerinin yapılmasına da değildir benim itirazım, tarafımca bilinmeyen, onayımdan geçmemiş haberlerin değerli oyuncu isimlerinin de kullanılması sureti ile yapılıyor olmasınadır... Bu hususların dikkate alınarak özenli ve seviyeli paylaşımlar ve yazışmalar yapılmasını temenni ederim, sevgi ve saygılarımla..."

ARZU FİLM: GEREKSİZ VE MESNETSİZ BİR HABER

Arzu Film'in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada "Daha bir kaç gün önce basında çıkan asılsız ve mesnetsiz haberlerden şikayet etmiştik ama iyice abartı olmuş gibi. Ne bize gelen böyle bir talep var ne de bu konuda bizi arayıp soran bir basın mensubuna böyle bir verdiğimiz röportaj var" denilerek söz konusu haberdeki iddialar yalanlandı.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞAHAN GÖKBAKAR