UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KİBARİYE'NİN EŞİ ALİ KÜÇÜKBALÇIK HAKKINDA ŞOK İDDİALAR!

Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'ın sahibi olduğu 'Sanem Sanat Turizm' isimli şirketin çalışanlarına uzun süredir maaş ödemediği ve piyasada bulunan birçok şirketin yanı sıra bankalara da borçlu olduğu iddia edildi.

KİBARİYE'NİN EŞİ ALİ KÜÇÜKBALÇIK HAKKINDA ŞOK İDDİALAR!

Ali Küçükbalçık’ın eşi Kibariye’nin ismini kullanarak güven kazandığı ve şirketlere karşılıksız  çek verdiği iddia edildi.

BANKALARA 10 MİLYON TL BORCU VAR

Sözcü'nün haberine göre Ali Küçükbalçık’ın maaş ve tazminatlarını isteyen çalışanlarına tehdit içerikli mesajlar attığı ve çalışanların savcılığa giderek şikayetçi olduğu öğrenildi. Ali Küçükbalçık’ın bankalara 10 milyon TL borcu olduğu ve satın aldığı lüks aracın borcunu ödemeyince otomobile haciz memurları tarafından el konulduğu ortaya çıktı.

SERVETİNİ KUMAR MASASINDA KAYBETTİ

Ali Küçükbalçık’ın Lübnan uyruklu bir kadınla aşk yaşadığı ve Kıbrıs’ta yer alan kumarhanelerde Lübnan asıllı kadın arkadaşıyla kumar oynayarak servetini kumar masasında kaybettiği iddiası ise magazin kulislerinde bomba etkisi yarattı.

6 Ağustos 2014 tarihinde Yunan Adası Mikonos’a gidip 1 hafta tatil yapan Ali Küçükbalçık, kumar oynadığı sırada aynı yerde tatil yapan Türk bir turist tarafından görüntülenmişti. Ali Küçükbalçık’a sarışın bir kadın eşlik ediyordu.

-Sözcü

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkibariye