UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NİŞANDA OLAY: “SENİN O TERZİ KARIYLA AYNI MASADA NE İŞİN VAR?”

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in nişan törenine; Nur Yerlitaş’ın Murat Karabova’ya Deniz Seki ve Gülşah Saraçoğlu hakkında söyledikleri damga vurur!.. Nur Yerlitaş, Murat Karabova’ya önce Gülşah Saraçoğlu için ““Ben sana dedim ki o terzi karıyı masana oturtma!”” dedi sonra sevgilisi Deniz Seki için “Deniz kim ya senin hayatında” diye veryansın etti!..

NİŞANDA OLAY: “SENİN O TERZİ KARIYLA AYNI MASADA NE İŞİN VAR?”

Seren Serengil ve Yaşar İpek dün nişanlandı!..

Düğün tadında nişana ünlü isimler akın etti!.. Kimisi Nur Yerlitaş ve Bülent Ersoy gibi kapıdan uğradı kimileri ise içeride dilediğince eğlendi coştu!..

Ancak bu coşku Lerzan Mutlu’nun ınstagram hesabından Murat Karabova, Deniz Seki ve Gülşah Saraçoğlu’nun birlikte eğlendiğini gösteren videoyu paylaşınca son buldu!..

Nur Yerlitaş ve Bülent Ersoy nişana kapıdan uğradı!..

Yerlitaş, nişanın kapısında ise Murat Karabova’ya Gülşah Saraçoğlu ve Deniz Seki hakkında ağzına geleni söyledi!..

Bu anları UçanKuş kameraları kaydetti!..

Nur Yerlitaş, Murat Karabova’nın Gülşah Saraçoğlu ve Deniz Seki ile eğlendiğini gördüğü paylaşımın ardından nişanın yapıldığı mekâna geldikten hemen sonra Murat Karabova’ya “Senin o terzi karıyla ne işin var?.. Deniz kim, senin hayatına ne zaman girdi?” cümlelerini sarf etti!..

Şimdi gözler Deniz Seki ve Gülşah Saraçoğlu’nda!.. Deniz Seki arkasından böyle konuşulmasına izin veren Murat Karabova’ya tepki gösterecek mi? Gülşah Saraçoğlu, Nur Yerlitaş’ın sözlerine ne cevap verecek?.. Bu soruların cevabı ne olursa olsun belli ki bu olay daha çok büyüyecek!..

 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSEREN SERENGİL  NUR YERLİTAŞ