UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MACRON, ABD DÖNÜŞÜ BOMBALADI! “MELANIA PENCERE BİLE AÇAMIYOR!”

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron, ABD'de geçirdikleri zamanla ilgili açıklamalarda bulundu. ABD'li Frist Lady Melania Trump ile kendisini kıyaslayan Brigitte Macron, "Dışarıya çıkamıyor. Ben aksine her gün Paris'te dışarı çıkarım" ifadesini kullandı.

MACRON, ABD DÖNÜŞÜ BOMBALADI! “MELANIA PENCERE BİLE AÇAMIYOR!”

Fransa First Lady'si Brigitte Macron, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile birlikte Washington'a yaptıkları 3 günlük resmi ziyaret ve ABD'li First Lady Melania Trump hakkında Le Monde ve RTL radyosuna gazetesine konuştu.

“AYNI MİZAH ANLAYIŞINA SAHİBİZ”

Brigitte Macron, “akıllı, nazik ve çekici” diye nitelediği Melania hakkında "Aslında çok eğlenceli. Aynı mizah anlayışına sahibiz. Beraber çok güldük" dedi.

Ancak Fransız First Lady, Melania'nın eşi ABD Başkanı Donald Trump'ın ABD Başkanı olmasından beri düşük profil çizen Melania'nın “hiçbir şey yapamadığını” ve sıkı güvenlik protokollerinin ABD First Lady'sinin özgürlüğünü olumsuz etkilediğini belirtti.

“BEN HER GÜN PARİS'TE DIŞARI ÇIKARIM”

"(Melania) Beyaz Saray'da bir pencere bile açamıyor" diyen Macron " Dışarıya çıkamıyor. Bana kıyasla çok daha fazla sınırlandırılmış. Ben her gün Paris'te dışarıya çıkarım" dedi.

Melania Trump'ın “güçlü bir kişiliği” olduğunu söyleyen Macron, ABD'li mevkidaşının “bunu saklamaya çalıştığını” belirterek, Melania'nın “katı ve üzgün görüntüsünün kamuoyunca aşırı yorumlandığını” savundu.

Macron "O güçlü bir kişiliğe sahip biri ancak bunu saklamak için çaba gösteriyor. Her şeye çok kolayca gülebiliyor ancak bunu olduğundan az gösteriyor" ifadelerini kullandı.

2005’TE EVLENMİŞLERDİ

Slovenya asıllı 48 yaşındaki eski manken Melania Trump, eşi Başkan Trump ile 2005'te evlenmişti.

“KENDİMİ FIRST LADY OLARAK HİSSETMİYORUM”

Yurtdışına yaptığı gezilerde giydiği giysiler hakkında çok yorum yapılan ve genellikle özel dikim Louis Vuitton tasarımı kıyafetler seçen First Lady Macron giydiği kıyafetler değişse de kendisinin değişmediğini belirterek "Kafamda ben Emmanuel Macron'un karısıyım, cumhurbaşkanının değil. Sorumluluklarımın farkında olsam da kendimi bir First Lady olarak hissetmiyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMELANIA TRUMP