UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENOMEN DİZİNİN OYUNCUSU: BENİ ETKİLEYECEK ERKEK AKILLI OLMALI!

Birkan Batuk ile aşk yaşayan oyuncu Seray Kaya, kendisini etkileyecek erkeğin akıllı, zeki ve duruşu olması gerektiğini söyledi

FENOMEN DİZİNİN OYUNCUSU: BENİ ETKİLEYECEK ERKEK AKILLI OLMALI!

Kadın’ dizisinde ‘Şirin’ karakterine hayat veren Seray Kaya, Women’s Style dergisinin Nisan sayısına kapak oldu. Oyunculuğa yaklaşık altı ay önce başlayan Kaya, kariyeri ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Dizide kötü bir karaktere hayat veren Seray Kaya, rolü ile ilgi olarak “Seni öldürmek ve boğmak istiyoruz diyenler oluyor, hemen ardından da ‘ama çok tatlısın’ diyorlar. Sette başıma çok ilginç bir olay geldi, sanırım hiç unutamayacağım. Çekim sırasında bir hanımefendi yanıma geldi. ‘Bu rolü seçmek için çok düşündün mü?’ dedi. ‘Severek kabul ettim’ dedim.

Tarzı hakkında konuşan oyuncu “Sade olmayı tercih ederim. Makyajımdaysa kırmızı rujum mutlaka olur. Bu konuda Serenay Sarıkaya’yı örnek alıyorum. Galalarında çok güzel giyiniyor. Öyle bir gece olduğunda tabii ki bir bakarım Serenay Sarıkaya ne giymiş diye” dedi.

Bir süredir basketbolcu Birkan Batuk ile aşk yaşayan Seray Kaya, erkekte aradığı özellikleri ise şöyle anlattı: “Beni etkileyecek erkek akıllı, zeki ve duruşu olmalı. Sonrası zaten gelip geçici şeyler...”

Kıvırcık saçlarıyla ekranlarda boy gösteren Kaya’nın saçları ise aslında düzmüş. Oyuncu, saçları ile ilgili olarak da “Binlerce mesaj alıyorum bu konu hakkında... Saçlarım normalde düz. Şirin’in saçı için sete gitmeden önce ıslak saçımı köpüklüyorum, vigoyla iyice kıvırcıklaştırıyorum. Sette de maşa ile saçımı son haline getiriyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkadın