UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "ARTIK BİR DÖNÜM NOKTASINA GELDİK!.."

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Gençlik Kolları Kongresi öncesi vatandaşlara hitap etti. 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Erdoğan, "Tam bir kırılma noktasındayız zira Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile artık bir dönüm noktasına gelmiştir ve bu dönem noktası Türkiye'nin ileri atılım noktası olacaktır." dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "ARTIK BİR DÖNÜM NOKTASINA GELDİK!.."

Partisinin İstanbul İl Gençlik Kolları Kongresi öncesi dışarda vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

Tabii bu aralar malum Türkiye'de terörle mücadelemizi, başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te, Kandil'de, Bestler Deresi'nde mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdürüyoruz. Şu anda Afrin'de etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 4 bin 500'e doğru ilerliyor. Öbür tarafta Kuzey Irak'ta 300'ü aşkın terörist etkisiz hale getirildi. İçeride Cudi'de Gabar'da aynı şekilde teröristler etkisiz hale getiriliyor.

"ARTIK BİR DÖNÜM NOKTASINA GELDİK"

Tam bir kırılma noktasındayız zira Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile artık bir dönüm noktasına gelmiştir ve bu dönem noktası Türkiye'nin ileri atılım noktası olacaktır.

"GENÇLER BU HEYECANINIZIN 24 HAZİRAN'A KADAR SÜRMESİNİ İSTİYORUM"

Sevgili gençler benim sizlerle bugün şöyle bir iki hususu müzakere etmem lazım, kongre sonrası Özbekistan'a gidiyoruz, ve iki gün Özbekistan'dayız. Oradan da Güney Kore'ye geçeceğiz, İnşallah Perşembe günü buraya tekrar geleceğiz.. Gençler ben sizin heyecanınızı 24 Haziran'a kadar devam ettirmenizi istiyorum. Arkadaşlarınızla kucaklaşıp, hepsine bildiklerinizi anlatacaksınız... Bu heyecanla tüm Türkiye'yi ayağa kaldıracaksınız, ne diyor Rabb'imiz ancak çalıştığınızın karşılığı vardır, Gençler Rabia'mızı biliyorsunuz değil mi? Esma kızımızı biliyorsunuz değil mi, Rabbim cennetiyle kılsın inşallah. Bizim esmalarımızı da orada onlarla buluştursun, bizi de inşallah şehadet makamına layık görsün.

Biz 81 milyona aşığız, bizde ayrım yok. Biz bu milletin dertlisiyiz, inşallah gelecek daha iyi olacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcumhurbaşkanı ERDOĞAN