UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“İSTENMEYEN GELİN” SEREN SERENGİL, NİŞAN ÖNCESİ İSYAN ETTİ!..

Son dakika! Bugün sevgilisi Yaşar İpek ile nişanlanacak olan Seren Serengil, nişan öncesi isyan ettiİ.

“İSTENMEYEN GELİN” SEREN SERENGİL, NİŞAN ÖNCESİ İSYAN ETTİ!..

Seren Serengil ve Yaşar İpek'in aile arasında sorunlar yaşadığı iddia edilmişti.

İpek'in annesi, kız kardeşi ve dayısı da bugün gerçekleşecek olan nişan törenine katılmama kararı aldı.

Yaşar İpek'in kız kardeşi Eylem İpek Instagram'da annesiyle beraber çekindikleri fotoğrafa, "Annemle tatil hazırlığı yarın o Kıbrıs'a gidiyor. Bizde yurtdışına" yazarak törene katılmayacaklarını ilan etmişti.

SEREN SERENGİL İSYAN ETTİ!

Seren Serengil, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla nişan törenine katılacak olan davetlileri Yaşar İpek'in kendisine sorduğunu ve yalnızca görmek istediği kişlileri davet ettiklerini belirtti.

İşte o paylaşım:

“Nişan kız tarafı yapar ya, biz de onu da sevgilim yaptı.. :) Her şeyi o hazırladı o yaptı tüm hazırlığı benim en seveceğim şekliyle. Ben işin biraz süslemesine karıştım o kadar Serdarcığımla birlikte. Kendi davet etmek istediği kişiler dışında benim kimleri görmek istediğimi kimi görmek istemediğimi sorma nezaketinde bulundu... Bende ona bir liste verdim orada kalbimin içindekilerini orada olmasından mutlu olacağım kişileri yazdım “kalbini sevdiklerim bunlar” dedim tutuşturdum eline... Birbirimize söz vereceğimiz bu mutlu günümüzde bir tek onlar olsun istedim sağ olsun beni kırmadı… Sizleri de bu mutlu günümde cebimde taşıyacağım biliyorum mutlu olmama mutlu olacaksınız şimdiden hepinizi öperim dua edin kalbim durmasın heyecandan. Sizi seviyorum!”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseren serengil  yaşar ipek