UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜSTSÜZ VİDEOSUYLA OLAY YARATAN SEREL YERELİ'DEN YENİ PAYLAŞIM!..

Üzerini çıkaran Serel Yereli’nin “Hava çok sıcaktı, soyundum” sözlerine sosyal medya kullanıcılarının yanı sıra Demet Akalın’ın da tepki gelmişti. Olay olan üstsüz videonun ardından sosyal medyadan açıklama yapan Serel Yereli, eleştirilere isyan etti.

ÜSTSÜZ VİDEOSUYLA OLAY YARATAN SEREL YERELİ'DEN YENİ PAYLAŞIM!..

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarıyla dikkat çeken Serel Yereli’nin İtalya tatilinde, bir parkta üstsüz şekilde çektiği video olay olmuştu.

Demet Akalın da bu videoya tepki göstermişti. Demet Akalın, “İşte bu yüzden Serenay Sarıkaya’lar zirve oluyor! Bazıları da onun kaç gömlek altı…” yorumunda bulunmuştu.

Bir kaç gündür eleştirilerin hedefi haline gelen genç oyuncu son paylaşımıyla adeta isyan etti.

Üstsüz videosunu çektiği parkta güneşlenen insanların olduğu yeni bir fotoğraf paylaşan Yereli “Konu çıplak olmak değil rahat olmak. Tecavüze haklı bir gerekçe bulunamayacağını bilmenin verdiği özgüvenle rahatça yaşamak… Çarşafını ya da tercihen giyilen herhangi bir kıyafetinin de yargılanmayacağını biliyor ve onu da gönül rahatlığıyla giyiyor olmak. Çünkü kimsenin başka hayatları dikizleyerek bunu yargılama hakkına sahip olmadığını farkında olduğu, eğitimde bütünlüğün sağlandığı bir ortamda yaşamak.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERserel yereli