UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI, DÜNYANIN KONUŞTUĞU KORE ZİRVESİNİ DEĞERLENDİRDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon Jae- in ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un iki ülke sınırında bulunan Panmunjom Köyü'ndeki zirvesi hakkında Twitter hesabı üzerinden bir mesaj yayımladı.

CUMHURBAŞKANI, DÜNYANIN KONUŞTUĞU KORE ZİRVESİNİ DEĞERLENDİRDİ

Erdoğan, “Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon Jae-in ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un bugün Panmunjom’da görüşmelerinden memnuniyet duydum. 2 Mayıs'ta Seul’e gerçekleştireceğim ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Moon ile bu önemli konuyu da ele alacağız” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan

Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon Jae-in ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un bugün Panmunjom’da görüşmelerinden memnuniyet duydum.

2 Mayıs'ta Seul’e gerçekleştireceğim ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Moon ile bu önemli konuyu da ele alacağız.

Erdoğan, "Koreler arası ilişkilerin geliştirilmesi ve Kore Yarımadası'nın nükleer silahlardan arındırılması yolunda atılan tarihi adımı destekliyor ve sürecin başarıyla sürdürülmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan

@RT_Erdogan adlı kullanıcıya yanıt olarak

Korelerarası ilişkilerin geliştirilmesi ve Kore Yarımadası’nın nükleer silahlardan arındırılması yolunda atılan bu tarihi adımı destekliyor ve sürecin başarıyla sürdürülmesini diliyorum.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERErdoğan  Cumhurbaşkanı