UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ZENGİN MENÜSÜYLE DİKKAT ÇEKEN WOLFIE’DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ!..

İstinye’nin en gözde mekanı olmaya aday olan Wolfie’nin açılışı önceki gün yapıldı! Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı açılış, renkli görüntülere de ev sahibi oldu.

ZENGİN MENÜSÜYLE DİKKAT ÇEKEN WOLFIE’DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ!..

İş adamı kardeşler Onur Alp Kurt ve Kaan Kurt’un sahibi olduğu Wolfie, İstinye’de görkemli bir açılışa imza attı.

Zengin menüsüyle her yaştan insana hitap eden Wolfie’nin açılışına Özge Ulusoy’dan Cansu Taşkın’a, Günay Musayeva’dan Esra Sönmezer’e, sanat ve cemiyet hayatından birçok isim katıldı!

Yeşillikler arasında olan Wolfie’nin en güzel özelliği ise öncelikle bir aile mekanı olması!

Yoğun ilgi gören Wolfie, zengin menüsüyle de gönülleri fethetti…

Mekanın sahibi Onur Alp Kurt: ““Mekanın en güzel tarafı herkese hitap ediyor olması… İsteyenin gelip dünya mutfağını tadabileceği, isteyenin oturup keyifli zaman geçirebileceği bir mekan oldu” dedi ve açılışta kendilerini yalnız bırakmayanlara da teşekkürlerini iletti.

Kardeşi Kaan Kurt ise: İnsanların aileleriyle gelebileceği, oturup eğlenebileceği keyifli bir mekan yapmak istedik” diyerek konseptin diğer konseptlerden tamamen farklı olduğunu vurguladı.

Birbirinden ünlü ismin katıldığı Wolfie’nin açılışına katılan Cansu Taşkın: “Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Mekanın en hoşuma giden yönü ferah ve yeşilliklerin içinde olması oldu. Bundan sonra toplantılarımı burada yapabilirim” dedi.

Ünlü manken Özge Ulusoy ise, “Hayırlı olsun geldik. Özellikle yaz ve bahar ayları için çok güzel bir mekan olmuş. Yemek yemeği çok severim” diyerek herkesi mekana davet etti!

Günay Musayeva: “Öncelikle hayırlı olsun, güzel bir mekan ve evime de yakın. Sık sık gelebileceğim bir mekan oldu. Müziklerini çok beğendim, saatlere göre müzikleri seçiyorlar. Böyle bir yerin açılmasına çok sevindim” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERwolfie