UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

APPLE'IN CEO'SU TIM COOK ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI!

Apple CEO'su Tim Cook geçen yıl da kutladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bu yıl da unutmadı. Özgün Asya ismindeki 13 yaşında bir Türk kızının iPad'de çizdiği otoportresine teşekkür etti ve Çocuk Bayramını kutladı

APPLE'IN CEO'SU TIM COOK ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI!

Apple CEO'su Tim Cook, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlamalarına 11 milyona yakın takipçisinin olduğu kişisel twitter hesabı üzerinden paylaştığı mesajla destek verdi.

Bugün Çocuk Bayramı diyerek mesajına başlayan ve Türk bayrağı emojisi kullanan Tim Cook, 13 yaşındaki Özgün Asya'nın iPad kullanarak çizdiği otoportre resmini de takipçileriyle paylaştı. Apple CEO'su Tim Cook Twitter ile paylaştığı mesajında şöyle dedi;

"Türkiye'de bugün Çocuk Bayramı. İstanbul'dan 13 yaşındaki Özgün Asya'ya, Apple Pencil kullanarak iPad üzerinde çizdiği bu renkli otoporte için teşekkürler."

Apple CEO'sunun mesajı dakikalar içerisinde onlarca RT ve like aldı. Tim Cook geçen de 23 Nisan'ı kutlamış ve Türkçe bir mesaj yayımlamıştı. "Türkiye'de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı genç yeteneklerin çektiği müthiş fotoğraflarla kutluyoruz. #23Nisan #iPhoneileçekildi" ifadelerinin kullanıldığı mesaj da ilgiyle karşılanmıştı.

APPLE'IN CEO'SUNDAN TÜRKÇE MESAJ!

Tim Cook, daha önce de Atatürk Havalimanı ve Reina'daki terör saldırıların ardından Türkçe tweet atmış ve üzüntüsünü paylaşmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERapple  ceo  çocuk bayramı  asya