UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNAN AKÇIL’DAN KENDİSİNE LAF ATAN MÜZİK ELEŞTİRMENİNE CEVAP!..

Sarıyer Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği konserde sahne alan Sinan Akçıl, 11 ülkeden bine yakın çocuk ve birçok hayranını coşturdu. Akçıl, konser öncesi de hakkında çıkan haberlere yanıt verdi.

SİNAN AKÇIL’DAN KENDİSİNE LAF ATAN MÜZİK ELEŞTİRMENİNE CEVAP!..

Sinan Akçıl’dan erken 23 Nisan kutlaması.

Sarıyer’de sahneye çıkan ünlü sanatçı, hayranlarını coşturdu.

Kuliste mikrofonlara açıklamada bulunan Akçıl, spor tutkusundan yeni çıkardığı şarkısına ve kendisine laf atan müzik eleştirmeni Naim Dilmener’e kadar birçok soruyu samimiyetle yanıtladı.

Sinan Akçıl’a ilk olarak yeni aldığı arabasının fiyatıyla ilgili haberler sorulunca önce kahkayı bastı sonrasında ise espriyi patlattı.

Akçıl, yeni arabasının fiyatıyla ilgili çıkan haberleri komik bulduğunu söyledi.

Sinan Akçıl, 11 ülkeden bine yakın çocuğun geldiği ve birçok hayranının da bulunduğu konser öncesi heyecanlı olduğunu ifade etti.

“BERKAY’IN İŞİ ZOR”

Nisan ayında bir derginin kapağına karın kaslı poz veren Sinan Akçıl, yazın artık köşe kapmacaya son diyerek Berkay’ın da kendisine özenip kapak pozu vermek istediğini ama pek şansının olmadığını söyledi.

“’DEMESİNLER’ TIKLANMA REKORUNA KOŞUYOR”

Yeni çıkardığı “Demesinler” şarkısı için düet yaptığı arkadaşı Melda Gürbey’yi de yanına çağıran Akçıl, kısa sürede 2 milyon tıklanmayı geçtiklerini belirterek şarkının insanlar üzerinde etkisin yoğun olduğunu ve mesaj yağmuruna tutulduğunu ifade etti.

“ONUN İSMİNİ BEN DE UNUTTUM”

Sinan Akçıl, geçen günlerde kendisine “Sinan Akçıl’da şarkı söyleyecek ses yok” diyen Naim Dilmener sorulunca ise; “Onun ismini ben de unuttum. “N” ile başlıyordu… Naim dede… Bana ve sevdiğim herkese, Ajda’ya bile dil uzatan bir adam. Onu hala müzik eleştirmeni diye tutuyorlar ben de anlamıyorum. Yapacak bir şey yok! Bu tarz kötü niyetli insanlar oldukça halk bizi daha fazla seviyor. Ona da sevgilerimizi iletiyoruz.” yanıtını verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsinan akçıl