UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TRABZON'DA RESTORANDA SICAK DAKİKALAR! POMPALIYLA İÇERİ DALDI

Trabzon'da bugün Uzunsokak caddesinde elinde pompalı tüfekle bir restorana giren ve etrafa rastgele ateş eden şahıs korku ve paniğe neden oldu. Şahsı telefonla arayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ikna etti.

TRABZON'DA RESTORANDA SICAK DAKİKALAR! POMPALIYLA İÇERİ DALDI

Saat 16.50 sıralarında 3-4 katlı kahvaltı, döner ve simit satan bir restorana elinde pompalı tüfekle gelen şahıs, 2. kata çıkarak iş yerinin 2. katındaki balkondan bağırmaya ve rastgele ateş etmeye başladı.

Şahıs, ardından telefonla konuşmaya başlarken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak caddeyi yaya ulaşımına kapattı.

Bölgeye ambulans ve Özel Harekat polisleri çağrılırken, polis ekipleri şahsı ikna etmeye çalışıyor.

BAKAN SOYLU, ARAYARAK İKNA ETTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kafeteryanın balkonundan pompalı tüfekle ateş eden Uğur K.'yı telefonla arayarak bir süre görüştükten sonra ikna etti. Görüşmesi sonrası ekiplerce bulunduğu alandan çıkarılan Uğur K., konulduğu sivil bir araçla bölgeden uzaklaştı.

Kafeteryanın bulunduğu Uzun Sokak da olay yeri incelemesinin ardından yaya trafiğine açıldı.

YANAN EVDE EŞİNİ VE KIZINI KAYBETMİŞ

Öte yandan şahsın Trabzon-Tonya nüfusuna kayıtlı kişi olduğu, geçtiğimiz yıl Kasım ayında Tonya'da yanan evinde eşi ve çocuğunu kaybettikten sonra psikolojisinin bozulduğu, yangında kendisinin de zarar gördüğü için hastaneden çalışamaz raporu almaya çalıştığı ancak alamaması üzerine yaşadığı sorunlar nedeniyle eylem yaptığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSALDIRI