UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AŞK KIBRIS’TA YAŞANIYOR! DENİZ SEKİ VE MURAT KARABOVA AŞKA GELDİ

Faruk Salman ayrılığından sonra, uzun süre aşk konusunda ağzını açmayan Deniz Seki, Korabova’ya abayı yaktı!..

AŞK KIBRIS’TA YAŞANIYOR! DENİZ SEKİ VE MURAT KARABOVA AŞKA GELDİ

Çok değil geçen haftalarda İstanbul’da sahne alan  Deniz Seki'yi dinlemeye gidenler arasında Murat Karabova olduğu ve ünü şarkıcıya büyük jestler yaptığı iddia edilmişti.

Bu gelişmelerden sonra Seda Sayan ile büyük aşk yaşayan galerici Murat Karabova ve Seki arasında neler oluyor? Sorusu akıllara gelmişti.

Hafta sonu Kıbrıs’ta sahne alan Deniz Seki’yi izlemek için Kıbrıs’a gelen Murat Karabova, hazırlanan VİP locada program sonrası Deniz Seki ile günün ilk ışıklarına kadar beraber eğlenmiş.

Seda Sayan’dan ayrıldıktan sonra bir süre ortalarda görünmeyen Murat Karabova daha sonra Deniz Seki’nin sahne aldığı mekanlarda görünmeye başladı. Seki’ye sahnede büyük jestler yapan Karabova, sanatçının dikkatini çekmeyi başardı.

İstanbul’da görüşmeye başlayan ikili bu yakınlaşmalarını Kıbrıs’a da taşıdılar. Murat Karabova ve Deniz Seki yakınlaşmasına Kıbrıs’ta tanık olanlar “Bu işte aşk var” diyorlar.

Deniz Seki’nin sahne programından sonra bir araya gelen ikili hazırlanan VİP locada gayet samimi bir ortamda eğlenerek dikkat çektiler.

 

Not: Videolar Murat Karabova tarafından çekildi!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdeni zeki murat karabova