UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEVAT OLÇOK AK PARTİ'NİN SEÇİM KAMPANYASI İPUÇLARINI VERDİ!..

Arter Reklam'ın başkanı Cevat Olçok, AK Parti’nin seçim kampanyasından ilk ipuçlarını verdi.

CEVAT OLÇOK AK PARTİ'NİN SEÇİM KAMPANYASI İPUÇLARINI VERDİ!..

AK Parti'nin 24 Haziran seçimlerinde kullanacağı seçim sloganları ne olacak? Seçim kampanyasını kim yürütecek? SuperHaber yanıtlıyor...

AK Parti'nin seçim kampanyasından ilk ipuçları

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin salı günü partisinin grup toplantısında yaptığı "erken seçim" çağrısının ardından Türkiye'nin gündemi bir anda değişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bu çağrı sonrasında Beştepe'de görüştü. Görüşme yarım saat sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik zirve sonrası, "Seçimlerin 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılmasına karar verdik" diyerek, erken seçimin tarihini açıkladı.

GÖZLER SEÇİM KAMPANYASINA ÇEVRİLDİ

Bu gelişme sonrasında, AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, dün düzenlediği basın toplantısında erken seçime ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erken seçim kararını değerlendiren AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, seçim kampanyasının nasıl yapılacağı üzerine gelen soruya "AK Parti bu konuda ustadır" şeklinde cevap verdi.

SANDIĞA 2 AY VAR!

Erken seçim kararı ile halkın sandığa gitmesine yaklaşık iki aylık bir süre kalırken, AK Parti'nin seçim kampanyasının içeriği de merak konusu oldu.

SEÇİM KAMPANYASINI YİNE ARTER AJANS YÜRÜTECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dava arkadaşı ve AK Parti'nin kuruluşundan bu yana seçim kampanyalarına yön veren Arter Ajans'ın kurucusu Erol Olçok, 2002'den bu yana 5 genel seçim, 3 yerel seçim, 2 halk oylaması ve bir cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplam 11 seçimde elde edilen başarıda en büyük pay sahiplerinden biriydi.

Olçok'un 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olmasının ardından bayrağı kardeşi 45 yaşındaki Cevat Olçok devralmıştı.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin oylandığı referandum sürecinde Cevat Olçok ilk kez ağabeyi olmadan bir seçim kampanyası yürüttü ve geleneği sürdürerek 12'nci seçim zaferine imzayı attı.

"BİRLİK" VE "GÜÇ KAT" TEMASI

Seçime sayılı günler kala, ağabeyi şehit Erol Olçok'tan bayrağı devralan Arter Reklam'ın başkanı Cevat Olçok da içinde bulunduğumuz günlerde, ekibi ile yoğun bir çalışma temposuna girdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçimin işaret fişeğini alan Olçok sosyal medya hesabından kampanya hakkında ilk ipuçlarını da verdi.

Türkiye'nin ilerleyişinde ayağına pranga olan sistemin yenilenerek, Cumhurbaşkanlığı sistemine evrilmesine vurgu yapılacak kampanyada "eski Türkiye'nin sonuna gelindiği" mesajı iletilecek.

Seçim sloganlarında "Birlikten kuvvet doğar" atasözüne atıfta bulunan, "Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.”, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye’nin Gücüne Güç Katacak.", "Gelecek Birlikte #Cumhurİttifakı'nda Birleş.", "Türkiye’nin Gücüne Güç Kat." benzeri sloganlar kullanılacak. / SuperHaber.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcevat olçok