UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞENOL GÜNEŞ'İN YARALANMASINA SEBEP OLAN KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!

İstanbul Anadolu Başsavcılığı, Fenerbahçe-Beşiktaş derbi maçındaki olaylarla ilgili soruşturma başlatırken Şenol Güneş'in yaralanmasına neden olan bir kişi gözaltına alındı.

ŞENOL GÜNEŞ'İN YARALANMASINA SEBEP OLAN KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!

İstanbul Anadolu Başsavcılığı, derbi maçındaki olaylarla ilgili soruşturma başlatırken Şenol Güneş'in yaralanmasına neden olan bir kişi gözaltına alındı.

Olaylar nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe - Beşiktaş maçında tribünde yer alan yaklaşık 20 kadar taraftar gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; gözaltına alınanlar arasında teknik direktör Şenol Güneş ve futbolculara madde atanlar da yer alıyor. (DHA)

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında 57'inci dakikada çıkan olaylar nedeniyle maç tatil edildi. Tribünlerden sahaya yabancı cisim atan 22 kişi ise gözaltına alındı

Habertürk Haber Merkezi'nden Mustafa Şekeroğlu ve Arzu Kaya'nın haberine göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in başına 5 dikiş atılmasıyla yarıda kalan olaylı derbinin ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama geldi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar imzası taşıyan açıklamada şöyle denildi:

ŞENOL GÜNEŞ'İ YARALAYAN GÖZALTINDA

Kadıköy Şürkü Saraçoğlu Stadyumu'nda gerçekleşen Fenerbahçe-Beşiktaş futbol müsabakası esnasında çıkan ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de yaralanmasıyla sonuçlanan olaylarla ilgili olarak Cumhuriyet başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatılıp stadyum kamera kayıtları incelenmek suretiyle tribünden fırlattığı cisimle Şenol Güneş'in yaralanmasına sebep olduğu belirlenen bir şüpheli gözaltına alınmıştır. Müsabaka esnasında suç işleyen tüm kişilerin tespitine yönelik çalışmalar aralıksız olarak devam etmektedir"

KAMERADAN TESPİT EDİLDİ: 22 GÖZALTI

Tribün olaylarına karışanları tespit etmek için polis statta yer alan kameraları incelemeye aldı. Polis, olayların yaşandığı noktada yabancı madde atan kişiler ile Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin'e küfür eden kişileri görüntüden tespit etti. Şenol Güneş'e çakmak atan dahil 22 kişi gözaltına alındı. Kamera incelemelerinin ardından gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

Polisin, olayların yaşandığı bölgede yer alan özel güvenlik görevlilerinin ifadesine başvuracağı kaydedildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenol güneş  fb  bjk