UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞENOL GÜNEŞ, AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI!

Fenerbahçe-Beşiktaş maçında çıkan olaylarda yaralanan siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ŞENOL GÜNEŞ, AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI!

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbinin 57. dakikasında bir taraftar ile tartışan Tolga’yı sakinleştirmeye gelen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kafasına tribünden atılan yabancı madde isabet etti. Acı içinde yerde kalan Şenol Güneş, daha sonra soyunma odasına götürüldü. Burada kafasına 5 dikiş atılan tecrübeli teknik adam, sedyeye konularak ambulansla Fulya Acıbadem Hastanesi'ne götürüldü.

Şenol Güneş'in geceye hastanede gireceği açıklandı!

Yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrası teknik direktör Şenol Güneş hastaneye kaldırılırken, kulüp başkanı Fikret Orman hastaneye koştu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde kafasına yabancı madde isabet eden ve hastaneye kaldırılan Şenol Güneş'i ziyaret etmeye gitti.

 

Yaşanan olaylar sonrası Orman, Siyah-Beyazlı takımın teknik patronu Güneş için hastaneye koştu.

Hastane girişinde basın mensuplarına kısa bir demeç veren Fikret Orman, "Şu anda bir şey söylemek istemiyorum. Hocamla ilgilenmeye geldim" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞenol Güneş