UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ONU HASTA SANIYORLARDI! FOYASINI ARKADAŞI ORTAYA ÇIKARDI!

İNGİLTERE’nin Lincolnshire bölgesinde polis olarak görev yapan Leanne Carr, strese bağlı bir hastalık nedeniyle izine ayrıldı. Ancak gerçek, bir meslektaşının Carr’ın sosyal medya hesabındaki hareketliliği fark etmesiyle ortaya çıktı.

ONU HASTA SANIYORLARDI! FOYASINI ARKADAŞI ORTAYA ÇIKARDI!

İNGİLTERE’nin Lincolnshire bölgesinde polis olarak görev yapan Leanne Carr, strese bağlı bir hastalık nedeniyle izine ayrıldı. 7 ay boyunca işine dönmeyen Carr’ın arkadaşları, 33 yaşındaki kadını hasta zannediyordu. Ancak gerçek, bir meslektaşının Carr’ın sosyal medya hesabındaki hareketliliği fark etmesiyle ortaya çıktı. Ocak ayından işinin başına dönen arkadaşının sosyal medya hesabına bakan bir polis, kadının lüks tatillere çıktığını gördü.

Durumu üst birimlere bildiren polis, hastalık nedeniyle izne çıkan iş arkadaşının yalan söylediğini iddia etti. Olayın İngiliz basınında yer almasının ardından Lincolnshire polis sözcüsü açıklamada bulundu. Hastalık izni alan çalışanlarının tatile çıkmasında bir engel olmadığını söyleyen sözcü, konuyla ilgili soruşturmanın yapıldığını söyledi.

Carr’ın ismini vermek istemeyen meslektaşlarından biri, Daily Mail’e yaptığı açıklamada, “Leanne, herkese yalan söyledi. Tayland'da ya da Avusturya Alpleri'nde tatil yaparken hiç de stresli ve hasta görünmüyordu” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERLeanne Carr  ingiltere