UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

STAR TV’DE ŞİMDİ NELER OLACAK? ÖNCE DİZİLER YAYINDAN KALKIYOR!..

UçanKuş Medya’nın bu sabah ortaya çıkardığı gizlenen istifa haberinden(Cuma istifa verilmişti) sonra herkes Star TV’de bundan böyle neler olacağını konuşmaya başladı. İşte “içeriden” alınan bilgiler:

STAR TV’DE ŞİMDİ NELER OLACAK? ÖNCE DİZİLER YAYINDAN KALKIYOR!..

Star TV Genel Müdürü Ömer Özgüner’in Cuma günü istifasını verdiği haberini bu sabah ilk olarak UçanKuş Medya ortaya çıkarmıştı.

Şimdi ise herkes “bundan sonrası”nı konuşmaya başladı.

Neler olacak?..

İşte UçanKuş’un içeriden aldığı bilgiler:

1-Öncelikle bir yönetim kurulu(yayınla ilgili) kuruldu. Bundan sonraki prototipe bu kurul karar verecek.

2-Verilecek tüm kararlarda ilk kriter “düşük maliyetli işler” şeklinde olacak.

3-Birçok dizi kısa bir zaman içinde peş peşe yayından kaldırılacak. Sadece “haftada 3 gün yayınlanacak kadar dizi” kalacak. (Tabi ki bu durum dizi sektörüne büyük darbe vuracak)

4-Dizilerin kalktığı ve boşalan günler için hemen format aranmaya başlandı.

5-Şu anda yayında olan birçok program da tehlikede… Balçiçek İlter’in sunduğu  Olay yeri programından yarı yarıya maliyet düşürmesi istenecek. Düşürülmezse kaldırılacak. Yeni Kurul, Duymayan Kalmasın programının ise tarz olarak Star’a uygun olmadığı görüşünde ve o da büyük ihtimalle bir an önce bitirilecek. Yerine “magazin dışı program” arayışına hemen başlanmış bile...

NOT: Tüm bu uygulamaların peyderpey başlayacağı söyleniyor. Ve özellikle dizi sektörünün ardı ardına Ömer Özgüner’e destek mesajları gönderdiği ve dizi sektörünün Türkiye’de bu kadar ileriye gitmesinde büyük söz sahibi olduğu ancak bu gelişmeyle birlikte tüm sektörün büyük yara alacağı vurgulanıyor. Özgüner’in bugün çalışma arkadaşlarıyla vedalaştığı ve hafta sonuna kadar tüm işleri yeni kurula devrederek Cuma gününden itibaren artık kanala gelmeyeceği belirtiliyor. Öbür hafta başı ise üstteki yazdığımız notların uygulamaya alınacağı vurgulanıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERömer özgüner