UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEHMET AKİF ALAKURT HAYRANINA AĞZINI BOZDU! AĞIR KÜFÜR!

Adanalı dizisinin 'Maraz Ali'si Mehmet Akif Alakurt seyircisine küfretti...

MEHMET AKİF ALAKURT HAYRANINA AĞZINI BOZDU! AĞIR KÜFÜR!

Bir dönem reyting rekorları kıran Adanalı dizisinde 'Maraz Ali' karakterini canlandıran Mehmet Akif Alakurt, izleyicilerine çok ağır küfürler etti.

ATV'de yayınlanan ve başrolünü Oktay Kaynarca ile paylaştığı Adanalı dizisindeki Maraz Ali tepkilere neden oldu. Daha önce de bu dizide oynadığı için pişman olduğunu söyleyen Alakurt, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla izleyicilerine küfretti.

1979 doğumlu Mehmet Akif Alakurt, Best Model seçildikten sonra şansını oyunculukta denemeye karar vermiş, ilk olarak Kırık Ayna dizisinde canlandırdığı Ali Kirman karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştı.

Metropalas, Zeytin Dalı, Sıla, Hacı, Adanalı, Reis, Emanet, Fatih ve Fetih dizilerinde oynayan Alakurt, dizilerinin yayından kaldırılmasıyla oyunculuğu bırakarak bir çiftlikte yaşamaya başlamıştı.

Alakurt'un bu kez gündemde yer alan olayı ise şu: Bir takipçisinin "Yavuz Komiser seni s..." şeklindeki mesajını paylaşan oyuncu, açıklama kısmına "Yüzde 70'i böyle o..... çocuklarından ibaret bir kitledir Adanalı seyircisi. Tanışın diye paylaşıyorum" notunu düştü.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERYAVUZ KOMİSER  SILA  REİS  FATİH