UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASLI ÇELİK HATEMİ İÇİN MAHKEME KARARINI VERDİ!..

Geçen günlerde UçanKuş TV’de yapılan haberde; ünlülerin avukatı Aslı Çelik Hatemi için 2015 yılında boşandığı eski eşi Mehmet Ali Hatemi tarafından “Soyadımı artık kullanmasın” diye mahkemeye başvurduğunu belgeleriyle paylaşmıştık. O davada mahkeme kararını verdi.

ASLI ÇELİK HATEMİ İÇİN MAHKEME KARARINI VERDİ!..

Ünlü Hukukçular Prof. Dr. Hüseyin Hatemi ile Avukat Kezban Hatemi’nin Avukat oğlu Mehmet Ali Hatemi mahkemeye başvurarak 3 yıl önce boşandığı eşi Avukat Aslı Hatemi’nin ‘Hatemi’ soyadını kullanmasının engellenmesini talep etti.

Bakırköy 7. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne 4 Nisan günü yapılan başvuruyu Mehmet Ali Hatemi adına yine kendisi gibi avukat olan eşi Zeynep Hatemi yaptı.

Hürriyet’ten Ceylan Sever’in haberine göre; Başvurudan 2 gün sonra mahkeme talebi kabul ederek Aslı Çelik’in, ‘Hatemi’ soyadını kullanmasına tedbir koydu.

MAHKEME: ‘HATEMİ’ KULLANILMASIN

En sonra Demet Şener ve İbrahim Kutluay’ın boşanma davasında Şener’in avukatlığını yapan Aslı Çelik’in, haberlere konu olan bu tip önemli davalarda ‘Hatemi’ soyadını kullandığına dikkat çekilerek, mahkemeden ‘tedbir’ talebinde bulunuldu.

Mahkeme, kararında ‘Aslı Çelik’ isminin, ‘Aslı Hatemi’ veya ‘Aslı Çelik Hatemi’ olarak kullanılmasına ihtiyati tedbir kararı koydu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERASLI HATEMİ