UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SABANCI’DAN “BİZDE EKONOMİ İYİ GİDİYOR” İMAJI: 245 BİN’LİK MONT!

Milliyet’in Cadde eki bugün merhum Mehmet Sabancı’nın oğlu iş adamı ve aynı zamanda DJ’lik yapan Faruk Sabancı’yı fotoğraflarıyla manşetine taşıdı! Sabancı Grubu’ndan, bu hafta rahmetli Sakıp Sabancı’nın vefat yıldönümü nedeniyle çok daha değişik haberler, etkinlikler beklenirken ya Hacı Sabancı’nın çapkınlıkları gündemde, ya da bugünkü gibi inanılmaz pahalı montlarla AVM’lerde hava atan Faruk Sabancı gündemde!

SABANCI’DAN “BİZDE EKONOMİ İYİ GİDİYOR” İMAJI: 245 BİN’LİK MONT!

İşte bugünkü Milliyet Cadde’nin haberi:

Faruk Sabancı, dünyada sadece dört adet üretilen altın, gümüş ve bakırdan oluşan, 245 bin TL’lik Ducati marka montuyla objektiflere takıldı.

İş adamı ve aynı zamanda DJ’lik yapan Faruk Sabancı, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi.

DJ, üzerinde İtalyan motosiklet markası Ducati’nin sadece dört adet ürettiği ve dünyaca ünlü starların giydiği 60 bin dolarlık (yaklaşık 245 bin TL) montuyla dikkat çekti.

Montun üzerinde bulunan taşların tamamının altın, gümüş ve bakırdan oluştuğu öğrenildi.

Fermuarları altın ve krom karışımı olan, bir tanesinin ünlü boksör Floyd Mayweather’da olduğu bilinen montun, diğer ikisinin sahibi ise firma tarafından sır gibi saklanıyor.

Geçtiğimiz aylarda Volkswagen Arena’da sahne alan Sabancı’nın, tamamı el işçiliği olan montunu bir geceliğine sigortalattığı da ortaya çıktı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsabancı  faruk sabancı  hacı sabancı