UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

Bu hafta göze çarpan ve en çok tercih edilen mekanlar hangileri?..

FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

1-GÜNAY: Ebru Gündeş’in müthiş performansıyla mekanlar listemizin ilk sırasında Günay yer alıyor… Tıklım tıklım olmasına rağmen servisin hiç aksamadığı, şahane bir müzik yanında mükemmel yemeklerin de yenebildiği Günay, mekanlar sıralamamızda doğal olarak uzak ara ilk sırada…

2-HAZİNE: Çizgisini hiç bozmayan Nişantaşı’ndaki Hazine, canlı müziğiyle her zaman fark yaratıyor. Küçük ama son derece eğlenceli bir mekan olan Hazine, haftanın en iyi mekanları listemizde ikinci sırayı alıyor.

3-ETİKET: Sessiz sedasız Levent’e taşınan Etiket, gecenin ilerleyen saatleri için ciddi bir alternatif oldu. Etiket’te sabaha kadar süren eğlence, kısa sürede gece gezenlerin yeni adresi oldu.

4-GİZLİ KALSIN: Boğaz’ın adeta gizli dünyasında… Camı bile yok, dışarıyı göremiyorsunuz ama içerideki samimi eğlence her şeyi unutturuyor. Ve Gizli Kalsın da canlı müzikle şarkıları doyasıya eşlik etme imkanı buluyorsunuz.

5-QUPPA: Akaretlere kibarlığı ve nezaketi taşıyan bir kafe… Ev yapımı tatlıları ve müthiş çörekleriyle sımsıcacık, aşık olacağınız bir mekan olan Quppa, çıkanlar listemize giriyor bu hafta…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmekanlar