UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET ŞENER:“DEMET AKALIN’I İSMEN TANIYORUM AMA TANIŞMIYORUM!”

Yeşim Salkım’ı dinlemeye giden Demet Şener, konser öncesi son günlerde yazılanlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

DEMET ŞENER:“DEMET AKALIN’I İSMEN TANIYORUM AMA TANIŞMIYORUM!”

İbrahim Kutluay boşanmasıyla magazin gündeminden düşmeyen Demet Şener, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

İlk başta parmağındaki tek taş yüzük dikkatlerden kaçmayan Demet Şener, yüzüğü kendisinin aldığını, aşk hayatında herhangi bir gelişme olmadığını söyledi.

İbrahim Kutluay ile görüştüğünü belirten Demet Şener, “Görüşmemiz tekrar birlikte olacağımız anlamına gelmiyor, daha bu sabah çocuklarını görmek için geldi.” açıklamasında bulundu.

Şener’e evliliğe bakış açısı sorulduğunda ise, “Evlendiğim için pişman olmadım. Nur topu gibi çocuklarım var. Ama evlilik kurumuna artık inancım kalmadı. En sağlam duran kişinin ( İbrahim Kutluay) böyle bir şeyi yapması benim evlilik kurumuna olan inancımı sarstı.” dedi.

Konu küslükten açılınca Şener, Demet Akalın ile ilgili bakın ne söylüyor?  “Ben her zaman söylüyorum, tanımıyorum dediğimde laf oluyor. Bir insan bir insanı tanımıyorsa ve tanımıyorum diyorsa, küslük ya da küsmemezlik gibi bir durum olamaz.” Şener devamında Demet Akalın’ın fanlarını dikkate alarak,  “Pardon tanışmadığım bir insan olduğu için küslük söz konusu değil” dedi.İsim olarak tanıdığını ama Akalın ile tanışmadığının üstüne basa basa konuşan Demet Şener, gazetelerde küslük ile yazılanları eleştirdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdemet şener