UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DİLAN DENİZ ÇİÇEK BİLİNMEYENLERİNİ ANLATTI!

Oynadığı dizi ve reklamlarla, son dönem genç oyuncular arasında yıldızı parlayan Dilan Deniz Çiçek tuhaf takıntılarını ve Furkan Andıç’la olan ilişkisini Hakan Gence ile yaptığı röportajda anlattı.

DİLAN DENİZ ÇİÇEK BİLİNMEYENLERİNİ ANLATTI!

Güzelliği ve yeteneği ile ekranların aranılan yüzü Dilan Deniz Çiçek… “Tatlı Küçük Yalancılar”, “Bodrum Masalı” ve “Çukur” dizileriyle şöhret basamaklarını hızla tırmandı. Ancak o “Ayaklarım yere basıyor, ne istediğimi biliyorum. Şöhretin fırtınasına kapılıp gitmedim. Kapılırsam biliyorum ki düşüşüm çok kötü olur. O yüzden emin adımlarla ilerliyorum.” diyor.

Yetenekleri oyunculuğuyla da sınırlı değil. Küçüklükten beri şiir yazıyor ve tam bir edebiyat tutkunu olduğunu anlatıyor. Güzel oyuncu, bunun yanı sıra bilinmeyen özelliklerini de bu röportajda anlattı. bilinmeyen özelliklerini de bu röportajda anlattı

Yazmanın dışında, obsesif kompülsif (takıntı rahatsızlığı) olduğunu ve başladığı bir şeyi bitirmeden rahat edemediğini söyledi. Bununla da kalmayıp, eklemlerinin ve kaslarının fazla esnek olduğunu belirtti.

“Çukur” dizisinde öpüşme sahneleri ile magazin gündeminde yer bulan Dilan Deniz Çiçek, ilk defa öyle bir sahnede rol aldığı için o sahneleri çekerken oldukça gerildiğini dile getirdi.

Ve yakışıklı oyuncu Furkan Andıç ile ilişkisi… İkilinin fotoğrafları manşetleri süslüyor son zamanda. İki sene önce bir arkadaş ortamında tanışmışlar, sonra da ortak arkadaşlarının olduğu bir ortamda yeniden karşılaşınca aşk başlamış. Hakan Gence “Neyine aşık oldunuz?” diye sorunca, samimi bir yanıt verdi. Dilan Deniz Çiçek, huzurlu olduğunu, Furkan Andıç’ın kendisine güven verdiğini, aynı zamanda Andıç’ın şefkatli ve zeki olduğunu söyledi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13